Het J’adore-ritueel

Om de geur te krijgen die u wenst brengt u uw parfum best op de juiste manier aan. 
Breng eerst een gesatineerde droge olie of een hydraterende bodymilk aan en masseer die zachtjes in de huid. Dankzij deze hydraterende producten wordt de huid glad, zacht, helder en heerlijk geparfumeerd. 
Verstuif vervolgens een wolkje Eau de Parfum op de huid. 
Werk alles af met een licht geparfumeerde haarspray. 
Met deze eenvoudige combinatie wordt uw parfum intenser en blijft het een hele dag lang duren.

Parfumeren

Dior biedt zijn parfums in verschillende concentraties aan, gaande van heel licht tot heel intens. Aan u de keuze… 
 
J’adore L’or 
Met zijn hoge concentratie en zijn subtiele maar weelderige geur is J’adore L’Or het summum van J’adore. Een sensuele en gewaagde geur. 
 
J’adore L’absolu 
De geraffineerde J'adore L'absolu beschikt over intense en sensuele bloementoetsen. Een verleidelijke, heldere, krachtige en zinnelijke geur. 
 
J’adore l’Eau de Parfum 
De Eau de Parfum is een grote bloemengeur voor vrouwen van Dior met een genereus en evenwichtig boeket. J'adore Eau de Parfum bevat de edelste bloemen uit de tuin. Een geraffineerde en sensueel parfum – een mythe. 
 
J'adore Voile de Parfum 
De majestueuze en geraffineerde iris uit Toscane opent de samenstelling. Dit unieke facet vol allure onderscheidt de nieuwe versie van het bloemenboeket van J’adore. 
 
J’adore l’Eau de Toilette 
De Eau de Toilette draait helemaal rond bloemenessences: de essence van gele mandarijn uit Italië, de essence van de Damascenaroos en de essence van neroli vormen een uitgekiend en harmonieus boeket. Een delicate en heldere bloemengeur. 

Sublimeren

Om de geur van J’adore intenser te maken en langer te laten duren is er de badlijn die het bloemenboeket extra luister en een eigen karakter geeft. Ontdek het assortiment lichaamsproducten met beschermende en voedende katoennectar van J’adore bestaande uit de verfraaiende bodymilk, de gesatineerde droge olie voor het lichaam, de romige douchegel, de sublimerende lichaamscrème, het parfum voor het haar en ten slotte de zijige zeep.

Gesatineerde droge olie J’adore

Deze eindeloos sensuele en geraffineerde gesatineerde droge lichaamsolie is een bloemenweelde die het zinnenstrelende J’adore tot in de intimiteit van de badkamer brengt. Deze aangename droge olie met hydraterende en ontspannende essentiële olie van Ylang-Ylang sublimeert de huidskleur. De onweerstaanbare textuur glijdt soepel onder de vingers, dringt snel in de huid en maakt de huid zacht zonder dat er onaangename restjes achterblijven.

Deze nieuwe versie van de hand van François Demachy is extra fijn en bloemachtig en op die manier een getrouwe kopie van het typische bloemenboeket van J’adore. Ook de amfoor van de lichaamsolie van J’adore oogt geraffineerder en eleganter. De iconische welvingen van de glazen flacon zijn fijner en geven een slanker silhouet. De hals, zoals steeds omgeven door vergulde ringen, is de kostbare final touch die de flacon uit duizenden herkenbaar maakt. De verrassend edele flacon geeft de hele badlijn een resoluut luxueus accent.