Het delicate en stralende karakter van een bloemenboeket dat versterkt wordt met bloemenessences

Beschrijving

De geschiedenis van de Eau de Toilette draait rond bloemenessences. Zij worden verkregen door distillatie, een procedé uit de Haute Parfumerie, en bevatten een explosief, stralend en delicaat facet van de bloem.
De essences van gele mandarijn uit Italië, van Damascenaroos en van neroli versmelten op een juiste en harmonieuze manier met elkaar. Een speciaal plaatsje werd voorbehouden voor de oranjebloesem, een witte bloem waaruit de neroli-essence gepuurd wordt. De bloem wordt met de hand geplukt op de zonnige velden van Tunesië en geeft de geur een delicate, geraffineerde en elegante toets.
De houtachtige en zacht vanilleachtige basis geeft de Eau de Toilette J'adore extra karakter.

Woorden van de parfumeur

Vaak verbergt eenvoud extreem raffinement. J’adore is een perfecte harmonie van traditionele en moderne parfumerie: de mooiste essences en natuurlijke bloemenabsolu’s in een modern script. Hoe magisch de geur ook is, J’adore is in de eerste plaats een ode aan de grondstoffen.
François Demachy

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten
  ESSENCE VAN GELE MANDARIJN uit Italië
 • Hartnoten
  ESSENCE VAN DAMASCENAROOS
 • Grondnoten
  ESSENCE VAN NEROLI
Suggesties
J'adore
Verfraaiende melk

Laat uw geur langer duren en verwen uw huid met het badritueel van J'adore. Deze lichte en zachte melkachtige lotion met katoennectar en jasmijnbloesemextract hydrateert* en verzorgt de huid. De delicate geur van de verfraaiende bodymilk is een subtiele echo van J'adore. *Hydrateert de bovenste lagen van de opperhuid

Meer weten
Ontdek de film

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen

J’adore
Eau de Toilette

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • TopnotenESSENCE VAN GELE MANDARIJN uit Italië

   In alle landen rond de Middellandse Zee groeit de mandarijnboom, maar het is uit Sicilië dat de beste kwaliteit vandaan komt. Er bestaan verschillende soorten mandarijnen: gele, groene en rode. De kleur komt overeen met de verschillende stadia in de rijping van de vrucht. Mandarijnessence maakt deel uit van de hesperidenfamilie en geeft een fruitige en frisse toets. Mandarijn geeft zin om te reizen en is te vinden in de aanzet van de Eau de Toilette J'adore.

  • HartnotenESSENCE VAN DAMASCENAROOS

   De Damascenaroos is afkomstig uit Turkije en Bulgarije. Ze wordt gebruikt als essence of als absolu. Deze must op het palet van de parfumeur komt tot zijn recht in het hart van J’adore.

  • GrondnotenESSENCE VAN NEROLI

   Neroli-essence wordt verkregen door distillatie van bittere oranjebloesem. Deze veelzijdige toets heeft ronde en zoete aroma’s die harmoniëren met het tere en romige akkoord van het parfum.