Klik om te vergroten

J’adore

Eau de Toilette

Het delicate en stralende karakter van een bloemenboeket dat versterkt wordt met bloemenessences

De geschiedenis van de Eau de Toilette draait rond bloemenessences. Zij worden verkregen door distillatie, een procedé uit de Haute Parfumerie, en bevatten een explosief, stralend en delicaat facet van de bloem.

De essences van gele mandarijn uit Italië, van Damascenaroos en van neroli versmelten op een juiste en harmonieuze manier met elkaar. Een speciaal plaatsje werd voorbehouden voor de oranjebloesem, een witte bloem waaruit de neroli-essence gepuurd wordt. De bloem wordt met de hand geplukt op de zonnige velden van Tunesië en geeft de geur een delicate, geraffineerde en elegante toets.

De houtachtige en zacht vanilleachtige basis geeft de Eau de Toilette J'adore extra karakter.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten

  ESSENCE VAN GELE MANDARIJN uit Italië

  In alle landen rond de Middellandse Zee groeit de mandarijnboom, maar het is uit Sicilië dat de beste kwaliteit vandaan komt. Er bestaan verschillende soorten mandarijnen: gele, groene en rode. De kleur komt overeen met de verschillende stadia in de rijping van de vrucht. Mandarijnessence maakt deel uit van de hesperidenfamilie en geeft een fruitige en frisse toets. Mandarijn geeft zin om te reizen en is te vinden in de aanzet van de Eau de Toilette J'adore.

 • Hartnoten

  ESSENCE VAN DAMASCENAROOS

  De Damascenaroos is afkomstig uit Turkije en Bulgarije. Ze wordt gebruikt als essence of als absolu. Deze must op het palet van de parfumeur komt tot zijn recht in het hart van J’adore.

 • Grondnoten

  ESSENCE VAN NEROLI

  Neroli-essence wordt verkregen door distillatie van bittere oranjebloesem. Deze veelzijdige toets heeft ronde en zoete aroma’s die harmoniëren met het tere en romige akkoord van het parfum.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
J’adore
Eau de Toilette