Een genereus, rijk en uniek bloemenboeket

Beschrijving

De Eau de Parfum is de grote bloemengeur voor vrouwen van Dior met het genereuze en evenwichtige boeket waarvan de rijkdom een bron van inspiratie is. J'adore Eau de Parfum brengt een ode aan de Ylang-Ylang van de Comoren, de Damascenaroos en de Sambacjasmijn. De geur combineert de edelste bloemen uit de tuin der grondstoffen. De sensuele en soepele welvingen van de amfoorflacon maken de geur legendarisch. Het geraffineerde en sensuele parfum is nu al een mythe.

Woorden van de parfumeur

Vaak verbergt eenvoud extreem raffinement. J’adore is een perfecte harmonie van traditionele en moderne parfumerie: de mooiste essences en natuurlijke bloemenabsolu’s in een modern script. Hoe magisch de geur ook is, J’adore is in de eerste plaats een ode aan de grondstoffen.
François Demachy

OLFACTIEVE TOETSEN

 • ESSENCE VAN YLANG-YLANG UIT DE COMOREN
 • ESSENCE VAN DAMASCENAROOS
 • ABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN

Suggesties

J'adore
J'adore
Verfraaiende melk

Laat uw geur langer duren en verwen uw huid met het badritueel van J'adore. Deze lichte en zachte melkachtige lotion met katoennectar en jasmijnbloesemextract hydrateert* en verzorgt de huid. De delicate geur van de verfraaiende bodymilk is een subtiele echo van J'adore. *Hydrateert de bovenste lagen van de opperhuid

OLFACTIEVE TOETSEN

 • ESSENCE VAN YLANG-YLANG UIT DE COMOREN

  De verse ylang-ylangbloemen worden gekweekt op de Comorenarchipel. Stoomdistillatie geeft een essence die in de parfumerie wordt gebruikt in verschillende geuren. Ylang-ylang harmonieert perfect met verschillende bloemennoten en geeft de samenstelling een elegante, volle en originele toets. Zijn boeket vol emoties is terug te vinden in de aanzet van J’adore.

 • ESSENCE VAN DAMASCENAROOS

  De Damascenaroos is afkomstig uit Turkije en Bulgarije. Ze wordt gebruikt als essence of als absolu. Deze must op het palet van de parfumeur komt tot zijn recht in het hart van J’adore.

 • ABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN

  Jasmijn is het symbool van vrouwelijke zachtheid. Het is een van de bloemen die het meest worden gebruikt in de parfumerie. Zijn delicate geur is al een parfum op zich.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
J’adore
Eau de Parfum