De zachtheid van een poederachtige en muskusachtige bloemengeur

Dior pakt uit met een nieuwe interpretatie van zijn mythische bloemencompositie J'adore.


De majestueuze en geraffineerde iris uit Toscane opent de samenstelling. Dit unieke facet vol allure onderscheidt de nieuwe versie van het bloemenboeket van J’adore. Dan volgt de stralende sensualiteit van de Damascenaroos waarna de witte muskus de geur verrijkt met zijn poederachtige en lijfelijke densiteit.


Deze geur versmelt met de huid in een omhullende nevel met tweede-huideffect. De Voile de Parfum is een genereuze bloemengeur met sensueel en vrouwelijk karakter. Sensualiteit in zijn puurste vorm.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten

  ESSENCE VAN DAMASCENAROOS

  De Damascenaroos is afkomstig uit Turkije en Bulgarije. Ze wordt gebruikt als essence of als absolu. Deze must op het palet van de parfumeur komt tot zijn recht in het hart van J’adore.

 • Hartnoten

  IRIS

  Irisabsolue is een van de meest kostbare producten op het palet van de parfumeur. Het extractieprocedé is lang en delicaat. Eerst moet het risoom worden behandeld en dan gedurende minstens drie jaar gedroogd. De uitzonderlijk opvallende, bijna overweldigende geur met poederakkoorden heeft een groen, houtachtig accent en een geruststellende toets van warm brood.

 • Grondnoten

  WITTE MUSKUS

  Witte Muskus heeft een ietwat poederachtig katoeneffect dat de huid fluwelig maakt en zorgt voor een indruk van omhullende zachtheid.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
J'adore
Voile de Parfum