Klik om te vergroten

Diorissimo

Extrait de Parfum

Een haute couture lelietje-van-dalen

De frisse lelietjes-van-dalen, de geluksbrengers van Christian Dior en het embleem van zijn couturehuis, komen volledig tot hun recht in dit romantisch bloemenboeket. De geur werd in 1955 gecreëerd door de legendarische parfumeur Edmond Roudniska rond « een enkele bloem ». Hij is dan ook even stralend als een lenteochtend. Een geluksparfum.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten

  ESSENCE VAN YLANG-YLANG VAN MAYOTTE

  De verse ylang-ylangbloemen worden gekweekt op de Comorenarchipel. Stoomdistillatie geeft een essence die in de parfumerie wordt gebruikt in verschillende geuren. Ylang-ylang zorgt voor elegantie, volume en originaliteit in de aanzet van Diorissimo.

 • Hartnoten

  AKKOORD VAN LELIETJES-VAN-DALEN

  De emblematische bloem van het Huis Dior wordt vaak geassocieerd met geluk. Ondanks zijn intens parfum is het onmogelijk er de geur aan te onttrekken. Daarom zijn lelietjes-van-dalen in de parfumerie een akkoord met groene, bloemige jasmijn- en ylangachtige accenten. De vluchtige en zoete geur komt tot zijn recht in het hart van Diorissimo.

 • Grondnoten

  ABSOLU VAN JASMIJN UIT EGYPTE

  Jasmijn is het symbool van vrouwelijke zachtheid. Het is een van de bloemen die het meest worden gebruikt in de parfumerie. Zijn delicate geur is al een parfum op zich. Jasmijn geeft een tijdloze en intense bloementoets aan de basis van het extract Diorissimo.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Diorissimo
Extrait de Parfum