Met een delicate, heldere en zinnelijke frisheid

Beschrijving

Escale à Pondichéry is geïnspireerd op de mooiste grondstoffen van India. Het is een Eau de Toilette samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, door het Huis Dior geselecteerd voor hun superieure kwaliteit: extract van zwarte Thee, essence van Kardemom, essence van Sandelhout en absolu van Sambacjasmijn.

Woorden van de parfumeur

Wanneer het Huis Dior een geur creëert, is dat meer dan een gewone evocatie: op de zoektocht naar de juiste grondstoffen worden nieuwe culturen ontdekt en stevige banden gesmeed met de plaatselijke producenten. Zij maken het ons mogelijk met uitzonderlijke kwaliteitsingrediënten te werken.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten ESSENCE VAN KARDEMOM
 • Hartnoten EXTRACT VAN ZWARTE THEE
 • Grondnoten ABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Grondnoten ESSENCE VAN KARDEMOM

  Kardemom wordt gekweekt in Cambodja, India en Guatemala. Zijn geur wordt verkregen door stoomdistillatie en doet het uitstekend met zwarte thee en essence van sandelhout. Hij geeft een frisse toets aan Escale à Pondichéry.

 • Grondnoten EXTRACT VAN ZWARTE THEE

  Zwarte thee wordt hoofdzakelijk verbouwd in Azië en onderscheidt zich van de andere theesoorten door een fermentatie van de verse blaadjes die hem zijn donkere kleur en bittere smaak geeft. In parfums zorgt zwarte thee voor een frisse, kruidige toets. De opvallende, delicate en verslavende geur maakt Escale à Pondichéry extra fris.

 • Grondnoten ABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN

  Jasmijn is het symbool van vrouwelijke zachtheid. Het is een van de bloemen die het meest worden gebruikt in de parfumerie. Zijn delicate geur is al een parfum op zich.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Escale à Pondichéry
Eau de Toilette