Een fijne houtachtige frisheid

Beschrijving

Escale à Parati is een ontmoeting met de mooiste grondstoffen van Zuid-Amerika, geselecteerd door het Huis Dior. Het aromatische Rozenhout uit het Amazonegebied wordt gecombineerd met fris Boomzaad uit Paraguay en Argentijnse Citroen op een basis van Tonkaboon uit Venezuela.

Woorden van de parfumeur

Wanneer het Huis Dior een geur creëert, is dat meer dan een gewone evocatie: op de zoektocht naar de juiste grondstoffen worden nieuwe culturen ontdekt en stevige banden gesmeed met de plaatselijke producenten. Zij maken het ons mogelijk met uitzonderlijke kwaliteitsingrediënten te werken.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten ESSENCE VAN BOOMZAAD
 • Hartnoten ROZENHOUT
 • Grondnoten TONKABOON

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Grondnoten ESSENCE VAN BOOMZAAD

  Het boomzaad dat in Paraguay wordt gekweekt, wordt verkregen door distillatie van de bladeren en takken van de bittere-sinaasappelboom. Het wordt gebruikt als basis van colognes. De frisse, groene, verkwikkende boomzaadtoets met een zweempje bitterheid, komt tot zijn recht in de aanzet van Escale à Parati.

 • Grondnoten ROZENHOUT

  Rozenhoutolie is afkomstig van het Amazonegebied en wordt gewonnen door distillatie van het hout van de boom. De aromatische, fijne, houtachtige toets heeft een plantaardige frisheid.

 • Grondnoten TONKABOON

  Tonkabonen zijn afkomstig uit Venezuela, Guyana en Brazilië. De bonen worden geoogst van de boom, gedroogd en gereduceerd tot poeder. Daaruit verkrijgt men de concrète of de absolu. De intense textuurtoets geeft een zoete en warme geur aan de basis van Escale à Parati.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Escale à Parati
Eau de Toilette