Ontdek de wereld van Poison

De meest bedwelmende van alle oriëntaalse geuren staat volledig in het teken van de betovering.

De geur

Poison
De kruidige, fruitige bloemengeur Poison is een revolutie, een geurexplosie. Een parfum dat door zijn durf en unieke geur mythisch geworden is.
 
Hypnotic Poison

Het onweerstaanbare en betoverende Hypnotic Poison heeft een zinnelijke en verslavende vanilletoets. Het parfum kan zowel vrouwen als mannen bekoren. De durf van Dior in een zoete en betoverende geur.

Hypnotic Poison Eau de Parfum
De overweldigende charme van een majestueuze oriëntaalse geur.

Pure Poison
Een bloemencompositie rond oranjebloesem met als resultaat een sensueel en helder parfum.

DESIGN

Poison
Het mysterie van Poison wordt gesuggereerd door de paradox van zijn flacon: een diepe glans een bijna opaak, amethistkleurig glas.
Hypnotic Poison
Hypnotic Poison kreeg een passioneel rode kleur, de kostbare tint van een van de zeldzaamste edelstenen. De robijnrode geslepen flacon heeft de mysterieuze glans van een verwoestende, verleidelijke veroveraarster en bevat de warmste en betoverendste van alle oriëntaalse geuren van Dior.
Hypnotic Poison Eau Secrète
De flacon behoudt zijn verwoestende kracht en vulkanische ziel maar richt zich op in de lucht ter illustratie van de nieuwe lichtheid

Hypnotic Poison Eau de Parfum
Bij een mysterieus parfum hoort een iconische flacon. Die van Hypnotic Poison is een zwoele incarnatie van de verboden vrucht.
Het glas van de verleidelijke rode appel lijkt wel gesmolten lava te bevatten. De donkere, sensuele en onmiddellijk herkenbare flacon komt tot leven onder de vingers. Het warme, transparante glas is een ode aan de expertise van de glasmaker.
Pure Poison
Zuiverheid, licht, intensiteit. De flacon van Poison geherinterpreteerd in een parelend wit met iriserende glans.

De robijnrode geslepen flacon heeft de mysterieuze glans van een verwoestende.

Poison VOLGENS François DEMACHY

De parfums van het assortiment Poison zijn baanbrekend en provocerend.
Het zijn parfums gemaakt om te verrassen en om vrouwen de mogelijkheid te geven hun vrouwelijkheid te laten spreken en te accentueren.

Het veroverende en vrijgevochten Hypnotic Poison is een oriëntaalse geur die verwart en aanspreekt.
Met zijn eerste varengeur voor vrouwen slaagde Parfumeur-Ontwerper van Dior, François Demachy, erin enkele onverwachte toetsen toe te voegen aan deze mysterieuze, gedurfde geur.

Het veroverende en vrijgevochten Hypnotic Poison is een oriëntaalse geur die verwart en aanspreekt.