Een betoverende tuberoos omhuld met fruitige kruiden

Sommige parfums zijn al bij hun ontstaan mythes. Poison was provocerend en mysterieus bij zijn creatie. Het werd dan ook het ultieme verleidingswapen van Dior. De uitzonderlijke geur bestaat uit rijke, kruidige, bloemen- en ambertoetsen met sensuele akkoorden van honing en muskus. Een charismatische en onvergetelijke oriëntaalse geur.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten

  KORIANDER

  Koriander wordt gekweekt in Rusland en verkregen via stoomdistillatie. Koriander wordt beschouwd als een specerij, die vooral in de keuken wordt gebruikt. Dankzij zijn linalol geeft koriander varen-, hesperiden- en chypréparfums een frisse, peperachtige zestetoets. De betoverende en mysterieuze geur zindert in de aanzet van Poison.

 • Hartnoten

  TUBEROOS

  De tuberoos werd rond 1600 uit India in Europa geïmporteerd. Het is een kruidachtige plant met zeer geparfumeerde, witte bloemtrossen. Aan het hart van Poison geeft de tuberoos een fruitige jasmijntoets.

 • Grondnoten

  OPOPONAX

  Opoponax is de harsachtige gom van een boom die groeit in Afrika en het Midden-Oosten. Het is een mirre die wordt verkregen uit de schors. De fluwelige, balsemachtige opoponax is een basisnoot in Poison waar hij zorgt voor een betoverende, mysterieuze toets.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Poison
Eau de Toilette