Maak kennis met Miss Dior,
helemaal Miss, helemaal Dior

Om een parfum te doen houden moet het eerst een poos in het hart van zijn bedenker gewoond hebben.
Christian Dior

DE CAMPAGNE, It's Miss Actually

"Het is een verhaal over een opmerkelijke, mooie en inspirerende vrouw die de moed heeft de stap te zetten..." Anton Corbijn, regisseur. 
 
Meer dan ooit staat Miss Dior in het teken van de visionaire avant-garde. Een heel eigen visie drong zich dus op. New Wave-estheet Anton Corbijn presenteert de geur zoals het nog nooit eerder gebeurde. 
Hij kreeg carte blanche om Miss Dior voor te stellen en de geur de kleur van de vrijgevochtenheid aan te meten. Om hem dooreen te schudden en zijn ongetemde karakter te laten opborrelen. 
Hij stelt de geur dan ook grenzeloos, veerkrachtig en vastberaden voor.

Een parfum van vrijheid

Miss Dior is een geur en een gezicht. Een vurig hart dat vurig klopt. Een geur die aanslaat en in vervoering brengt. Gemakkelijk om van te houden en onmiddellijk charmerend. Maar toch zo moeilijk om uit te leggen en mysterieus genuanceerd… Miss Dior is een begeerlijke chypresymfonie. Zijn toetsen versmelten in een opgewekte dans zonder begin of einde.

Een chypré is het archetype van een parfum. Het is een opmerkelijk akkoord dat past in een kader maar dat zich veel vrijheid kan veroorloven. Net zoals Miss Dior…
François Demachy, Parfumeur-Ontwerper bij Dior.

Miss Dior, een uitzonderlijke flacon

De flacon van Miss Dior is een uit duizenden te herkennen icoon, een embleem van de elegantie van Dior die de tijd heeft weten te weerstaan. Een uitgesproken couturemanifest. De eeuwige codes van Dior worden op een moderne manier geïnterpreteerd in een in het glas gegraveerd hanenpootmotief. De poignardstrik rond de hals symboliseert de vrijgevochten en moedige geest van Miss Dior. 
 
De zeldzame en genereuze flacon draagt vandaag een schitterend geborduurde, kanten strik. Een staaltje van extreme luxe, speciaal gecreëerd voor de Eau de Parfum Miss Dior. Alsof kant enkel voor deze geur bedacht werd…