De elegantie van een sensuele bloemenchypré

Beschrijving

De elegante en gedurfde Miss Dior Eau de Parfum is een sensuele bloemenchypré met de tijdloze chic van Dior.
Mandarijn uit Sicilië, Bloedsinaasappel en Bergamot vormen samen een beklijvende aanzet. Het vrouwelijke bloemenhart klopt op het ritme van de Jasmijnabsolu van Indische en Egyptische afkomst gecombineerd met Essence van Damascenaroos en absolu van Tunesische Sinaasappelen.
De aanwezigheid van de moderne en nobele Essence van Indonesische Patchoeli geeft het geheel een hedendaags raffinement.
De houttoetsen in de basis, gestructureerd door Indische Sandel en Vetiver, vormen samen een warm en sensueel akkoord.

Woorden van de parfumeur

De schoonheid van Miss Dior steunt op de harmonieuze mengeling van citrus-, bloemen- en houttoetsen met chypré als basistoets. Miss Dior is een belofte op liefde.
François Demachy

Suggesties

Miss Dior
Miss Dior
Smeltende Lichaamsmelk

Laat uw geur langer duren en verzorg uw huid met het badritueel van Miss Dior. De hydraterende Bodymilk van Miss Dior met Nasturtium en extracten van zijdeproteïnen hydrateert en verzorgt de huid en maakt haar onmiddellijk zacht en soepel. Het lichaam wordt gehuld in de geraffineerde geur van Miss Dior.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Miss Dior
Eau de Parfum