PrevNextKlik om te vergroten

   Miss Dior

   Esprit de Parfum Original

   DIE RAFFINESSE EINES BLUMIGEN UND ZEITLOSEN CHYPRE-DUFTES

   Beschrijving

   Christian Dior verwoordde het op deze manier: “Ik heb dit parfum bedacht om elke vrouw te hullen in een geur van verlangen en om al mijn jurken uit de flacon te zien opstijgen.” Het eerste parfum van Dior zag het daglicht in 1947, samen met de New Look. Het incarneert de signatuur van de grote couturier in de tijdloze elegantie en het extreme raffinement van een groene chypré met toetsen van galbanum en jasmijn.

   Woorden van de parfumeur

   Ich wollte Miss Dior kreieren, damit ich meine Kleider aus dem Flakon hervorsprudeln lassen und Frauen in den Duft der Begierde hüllen kann.
   Christian Dior

   OLFACTIEVE TOETSEN

   • Topnoten
    GALBANUM
   • Hartnoten
    ABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN
   • Grondnoten
    PATCHOELI
   Suggesties
   Miss Dior Original
   Extrait de Parfum

   Een Extrait accentueert het akkoord van een geur zonder overdaad, versterkt zijn karakter zonder het te verstikken en benadrukt zijn complexiteit, zijn glans en zijn sensualiteit. De eerste geur van Christian Dior, Miss Dior Original, zorgde met zijn baanbrekende akkoord voor een omwenteling in de parfumerie. Een elegante geur met een zweempje vrijpostigheid.

   Meer weten
   Ontdek de film

   Recent bekeken

   Verwijderen

   Inschrijven voor een verwittiging

   Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

   Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
   Please choose your universe:

   Miss Dior
   Esprit de Parfum Original

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明

    OLFACTIEVE TOETSEN

    • TopnotenGALBANUM

     De galbanumplant groeit in Iran en Afghanistan. Zijn gom wordt gewonnen door insnijding in de wortels en distillatie. De verkregen essence harmonieert perfect met de groene en kruidige chyprétoetsen. Hij geeft de aanzet van Miss Dior een vrijgevochten accent.

    • HartnotenABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN

     Jasmijn is het symbool van vrouwelijke zachtheid. Het is een van de bloemen die het meest worden gebruikt in de parfumerie. Zijn delicate geur is al een parfum op zich. Jasmijn is een van de componenten van het hart van Miss Dior.

    • GrondnotenPATCHOELI

     Patchoeli is een plant afkomstig uit Indonesië en Maleisië. De essence die verkregen wordt door stoomdistillatie uit de gedroogde bladeren, is een onmisbare geur op het palet van de parfumeur. Hij wordt gebruikt in chypré-, houtachtige en oriëntaalse parfums.