Klik om te vergroten

Miss Dior

Zakverstuiver - Eau de Parfum

Verstuiver 20 ml, Purse Spray 20ml + 2 refill 20 ml

De elegantie van een sensuele bloemenchypré

De volledige geursignatuur van de Eau de Parfum Miss Dior in een navulbare verstuiver met uitgesproken couturelook. Voor een vrouwelijk, zinnenstrelend en intiem ritueel.


Purse Spray 20ml + 2 refill

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten

  ESSENCE VAN MANDARIJN UIT ITALIË

  Alle landen rondom de Middellandse Zee kweken de mandarijnboom, maar in Sicilië worden mandarijnen van de beste kwaliteit geproduceerd. Er bestaan verschillende soorten mandarijnen: gele, groene en rode. De kleuren komen overeen met de verschillende stadia van rijpheid van de vrucht. De mandarijnessence behoort tot de hesperidenfamilie en zorgt voor een fruitige en frisse noot.

 • Hartnoten

  ABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN

  De jasmijn, symbool van vrouwelijke zachtheid, is een rijke en gefacetteerde bloem. Haar absolue uit India biedt kracht en verfijndheid.

 • Grondnoten

  ESSENCE VAN PATCHOELI UIT INDONESIË

  Patchoeli is een plant die afkomstig is uit Indonesië en Maleisië. De essence is onmisbaar op het palet van de parfumeur en wordt verkregen door stoomdistillatie uit de gedroogde bladeren. Patchoeli wordt in chypre, houtachtige en oosterse parfums gebruikt.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Miss Dior
Zakverstuiver - Eau de Parfum