Klik om te vergroten

  Miss Dior

  Zakverstuiver - Eau de Parfum

  De elegantie van een sensuele bloemenchypré

  Beschrijving

  De volledige geursignatuur van de Eau de Parfum Miss Dior in een navulbare verstuiver met uitgesproken couturelook. Voor een vrouwelijk, zinnenstrelend en intiem ritueel.

  Purse Spray 20ml + 2 refill

  Perfumer's words

  The beauty of Miss Dior stems from the harmonious blend of citrus, floral and woody notes, with Chypre base notes. Miss Dior is a promise of love.
  François Demachy

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • TopnotenESSENCE VAN MANDARIJN UIT ITALIË
  • HartnotenABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN
  • GrondnotenESSENCE VAN PATCHOELI UIT INDONESIË

  Suggesties

  Miss Dior
  Miss Dior
  Smeltende Lichaamsmelk

  Laat uw geur langer duren en verzorg uw huid met het badritueel van Miss Dior. De hydraterende Bodymilk van Miss Dior met Nasturtium en extracten van zijdeproteïnen hydrateert en verzorgt de huid en maakt haar onmiddellijk zacht en soepel. Het lichaam wordt gehuld in de geraffineerde geur van Miss Dior.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • TopnotenESSENCE VAN MANDARIJN UIT ITALIË

   Alle landen rondom de Middellandse Zee kweken de mandarijnboom, maar in Sicilië worden mandarijnen van de beste kwaliteit geproduceerd. Er bestaan verschillende soorten mandarijnen: gele, groene en rode. De kleuren komen overeen met de verschillende stadia van rijpheid van de vrucht. De mandarijnessence behoort tot de hesperidenfamilie en zorgt voor een fruitige en frisse noot.

  • HartnotenABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN

   De jasmijn, symbool van vrouwelijke zachtheid, is een rijke en gefacetteerde bloem. Haar absolue uit India biedt kracht en verfijndheid.

  • GrondnotenESSENCE VAN PATCHOELI UIT INDONESIË

   Patchoeli is een plant die afkomstig is uit Indonesië en Maleisië. De essence is onmisbaar op het palet van de parfumeur en wordt verkregen door stoomdistillatie uit de gedroogde bladeren. Patchoeli wordt in chypre, houtachtige en oosterse parfums gebruikt.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Miss Dior
  Zakverstuiver - Eau de Parfum