Een betoverende tuberoos omhuld met fruitige kruiden

Beschrijving

Sommige parfums zijn al bij hun ontstaan mythes. Poison was provocerend en mysterieus bij zijn creatie. Het werd dan ook het ultieme verleidingswapen van Dior. De uitzonderlijke geur bestaat uit rijke, kruidige, bloemen- en ambertoetsen met sensuele akkoorden van honing en muskus. Een charismatische en onvergetelijke oriëntaalse geur.

Woorden van de parfumeur

De geuren van de Poison-lijn zijn baanbrekend en provocerend. Ze werden samengesteld om te verrassen en te verbluffen en om vrouwen hun vrouwelijkheid met zelfvertrouwen te laten beleven.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten
  KORIANDER
 • Hartnoten
  TUBEROOS
 • Grondnoten
  OPOPONAX
Suggesties
Poison
Extrait de Parfum

Een Extrait accentueert het akkoord van een geur zonder overdaad, versterkt zijn karakter zonder het te verstikken en benadrukt zijn complexiteit, zijn glans en zijn sensualiteit. Poison is een huidgeur die zijn gelijke niet kent. In het Extrait de Parfum versterkte François Demachy het sensuele karakter van het legendarische akkoord.

Meer weten
De film

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Poison
Eau de Toilette

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • TopnotenKORIANDER

   Koriander wordt gekweekt in Rusland en verkregen via stoomdistillatie. Koriander wordt beschouwd als een specerij, die vooral in de keuken wordt gebruikt. Dankzij zijn linalol geeft koriander varen-, hesperiden- en chypréparfums een frisse, peperachtige zestetoets. De betoverende en mysterieuze geur zindert in de aanzet van Poison.

  • HartnotenTUBEROOS

   De tuberoos werd rond 1600 uit India in Europa geïmporteerd. Het is een kruidachtige plant met zeer geparfumeerde, witte bloemtrossen. Aan het hart van Poison geeft de tuberoos een fruitige jasmijntoets.

  • GrondnotenOPOPONAX

   Opoponax is de harsachtige gom van een boom die groeit in Afrika en het Midden-Oosten. Het is een mirre die wordt verkregen uit de schors. De fluwelige, balsemachtige opoponax is een basisnoot in Poison waar hij zorgt voor een betoverende, mysterieuze toets.