De stralende verleiding van een uitbarsting van hesperidenoten met vanille op de achtergrond

Beschrijving

De nieuwe versie van Hypnotic Poison is een verrassende geur die oriëntaalse toetsen intelligent combineert met frisheid, charme en subtiliteit. De hesperidenaanzet bevat toetsen van Sambacjasmijn die traag vrijkomen en vervolgens plaatsmaken voor een sensueel en explosief vanillehart. Het geheel sluit af met krachtige en exotische akkoorden in de basis. Eau Secrète is een combinatie van bedrieglijke lichtheid en geraffineerde sensualiteit. De onverwachte, verwarrende en onweerstaanbare geur heeft een verassend effect.

Woorden van de parfumeur

Hypnotic Poison ademt vrijpostigheid en veroveringsdrang uit. Het is een intrigerende oriëntaalse geur die breekt met elke conventie.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten
  SICILIAANSE MANDARIJN
 • Hartnoten
  ARABISCHE JASMIJN
 • Grondnoten
  ABSOLU VAN VANILLE
Suggesties
Hypnotic Poison
Diortendre bodylotion

Versterk en verleng het zinnenstrelende genot van Hypnotic Poison in de intimiteit van de badkamer. De bodylotion met mangoboter en hydraterende bestanddelen hydrateert de huid langdurig en houdt haar zacht en soepel.

Meer weten
De film

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Hypnotic Poison
Eau Secrète

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • TopnotenSICILIAANSE MANDARIJN

   In alle landen rond de Middellandse Zee groeit de mandarijnboom, maar het is uit Sicilië dat de beste kwaliteit vandaan komt. Er bestaan verschillende soorten mandarijnen: gele, groene en rode. De kleur komt overeen met de verschillende stadia in de rijping van de vrucht. Mandarijnessence maakt deel uit van de hesperidenfamilie en geeft een fruitige en frisse toets.

  • HartnotenARABISCHE JASMIJN

   Jasmijn is het symbool van vrouwelijke zachtheid. Het is een van de bloemen die het meest worden gebruikt in de parfumerie. Zijn delicate geur is al een parfum op zich. Jasmijn is een van de componenten van het hart van Hypnotic Poison.

  • GrondnotenABSOLU VAN VANILLE

   De witte bloemen van de vanille geven een vrucht die rijp is na 8 à  9 maanden. De stokjes worden geplukt wanneer ze nog niet volledig rijp zijn en rijpen dan verder gedurende 34 maanden. Hun parfum ontwikkelt zich en de vanillekristallen verschijnen. Vanille verspreidt een zoete en kruidige geur. De zoete en kruidige vanilletoets komt ten volle tot zijn recht in de basis van Hypnotic Poison.