Een kruidige, houtachtige geur met een gedistingueerd, sexy geurspoor

Iris in een mannengeur.

Een sexy signatuur geaccentueerd met viriele houttoetsen voor een ongebruikelijk subtiel raffinement.

Dior Homme draag je als een elegant, hedendaags en verleidelijk kostuum. Een kruidige houtgeur met een raskarakter dat uit duizenden te herkennen is.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten

  KARDEMOM UIT GUATEMALA

  Kardemom wordt gekweekt in Guatemala. Zijn geur wordt verkregen door stoomdistillatie en past uitstekend in herenparfums met houtachtige noten. De eigentijdse geur van kardemom zorgt voor een frisse hoofdnoot in Dior Homme.

 • Hartnoten

  IRIS VAN TOSCANE

  Irisabsolue is een van de meest kostbare producten op het palet van de parfumeur. Het extractieprocedé is lang en delicaat. Eerst moet het risoom worden behandeld en dan gedurende minstens drie jaar gedroogd. De uitzonderlijk opvallende, bijna overweldigende geur met poederakkoorden geeft een groen, houtachtig accent en een geruststellende toets van warm brood aan het hart van Dior Homme en Dior Homme Intense.

 • Grondnoten

  VETIVER UIT HAÏTI

  Vetiver, afkomstig uit India en Indonesië maar ook aanwezig in Haïti en La Réunion, is een vaste plant met geurige wortels. De essentiële olie wordt door stoomdistillatie verkregen. De sterke akkoorden van de vetiver worden gebruikt in houtachtige chypre samenstellingen.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Homme
Eau de Toilette