Een houtachtige ambergeur met een verfijd, sensueel geurspoor

Beschrijving

Het extreem edele en geraffineerde karakter van een weidse en krachtige Eau de Parfum. De intense Iris wordt gesublimeerd door een sensueel amberfacet en een kostbare basis van hout. Het effect is even charmant als krachtig. Een zinnelijke en aanlokkelijke signatuur.

Woorden van de parfumeur

Dior Homme doorbreekt elk mannelijk cliché. De geur verkent een nieuwe onmiddellijke maar complexe viriliteit.
François Demachy

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten
  IRIS UIT TOSCANE
 • Hartnoten
  AMBERZAAD VAN ECUADOR
 • Grondnoten
  CEDER UIT VIRGINIA
Suggesties
Dior Homme
Aftershavebalsem

Trek het zinnenstrelende aspect van Dior Homme door tot in de intimiteit van de badkamer. De innovatieve, niet-vette textuur van de aftershavebalsem Dior Homme kalmeert het branderige gevoel na het scheren en verspreidt een aangename muskusgeur.

Meer weten
De Film

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Dior Homme Intense
Eau de Parfum Intense

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • TopnotenIRIS UIT TOSCANE

   Irisabsolue is een van de meest kostbare producten op het palet van de parfumeur. Het extractieprocedé is lang en delicaat. Eerst moet het risoom worden behandeld en dan gedurende minstens drie jaar gedroogd. De uitzonderlijk opvallende, bijna overweldigende geur met poederakkoorden geeft een groen, houtachtig accent en een geruststellende toets van warm brood.

  • HartnotenAMBERZAAD VAN ECUADOR

   Amberzaad is één van de kostbare grondstoffen van het palet van de parfumeur. De zaden van de hibiscusvrucht worden gedistilleerd om er een soort ‘boter’ van amberzaad van te maken. De vetzuren worden daarna gefilterd zodat er slechts een zuivere essence overblijft. In Dior Homme Intense vind je de accenten terug die zowel muskusachtig als licht fruitig zijn, ergens tussen perenlikeur en zijdetalk in.

  • GrondnotenCEDER UIT VIRGINIA

   De essence van cederhout uit de Verenigde Staten wordt verkregen door stoomdistillatie. De verfijnde en kostbare geuren worden gebruikt als basisnoot in talrijke herenparfums die een energiek en pittig karakter krijgen.