MAAK KENNIS MET DUNE POUR HOMME

Een geur tussen sereniteit en avontuur.

INSPIRATIE

De kusten van de oceaan onder een eindeloze hemel. De nevel die opstijgt uit het zand. Krachtige rukwinden doen de planten opwaaien en brengen hun zucht tot avontuur tot bij het aangeboden gezicht. Hier begint de reis: in de onmisbare adem van energie en eeuwigheid die de man verzoent met de aarde die hem draagt. Voor deze nieuwe man was een nieuwe geuridentiteit nodig. Een parfum dat het lichaam de centrale plaats geeft die het toekomt en het verkwikt met de elementen.

Dune pour Homme, gedreven door de uitdrukking van een sterke en poëtische zwerversnatuur, is een parfum van de wind, van ontspanning en frisheid.

GEUR

De combinatie van frisse, houtachtige en oceaantoetsen geeft een geur die sereniteit en harmonie met de natuur uitademt.  Dune pour Homme is een houtachtige, groene oceaangeur, een avontuurlijk parfum.  Het staat voor de stroming van de open zee, het zachte zand op de kust, de kracht van de elementen en de energie van het leven.

DESIGN

De flacon van Dune pour Homme valt op door zijn sobere lijnen en juiste verhoudingen: de hals is breed en kort zonder zwaar te zijn en staat stevig op een transparant corpus. Het geheel oogt als een heupflacon op maat van de mannenhand. De achterzijde is gebogen als sensuele voorstelling van een mannentorso.