Klik om te vergroten

  Dune pour Homme

  Eau de Toilette

  Product description
  Verstuiver 100 mL

  Een combinatie van avontuur en sereniteit

  Beschrijving

  Dune pour Homme is een originele en evenwichtige geur, geïnspireerd op grote wandelingen langs de kust. In de samenstelling vinden we frisse, houtachtige en oceaantoetsen. Samen vormen ze een geur die sereniteit en harmonie met de natuur uitademt.

  Woorden van de parfumeur

  Dune pour Homme is een mix van frisse, houtachtige en oceaantoetsen die samen een serene geur in harmonie met de natuur vormen. Dune pour Homme is een groene, houtachtige zeegeur die inspireert tot dromen over verre avonturen en die doet denken aan de open zee, zacht zand onder de voeten, de kracht van de elementen en de energie van het leven.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Topnoten
   VIJGENBLADAKKOORD
  • Hartnoten
   HEDIONE
  • Grondnoten
   CEDERHOUT UIT VIRGINIA

  Recent bekeken

  Verwijderen

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
  Please choose your universe:

  Dune pour Homme
  Eau de Toilette

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明

   OLFACTIEVE TOETSEN

   • TopnotenVIJGENBLADAKKOORD

    De vijgenboom is een boom waarvan ook het hout en de bladeren geparfumeerd zijn. Hij groeit op droge bodems op zonnige plekken. Het vijgenblad geeft een parfum een fruitige, zonnige, groene toets. Te vinden in de avontuurlijke aanzet van Dune pour Homme.

   • HartnotenHEDIONE

    De frisse en luchtige noten van de hedione zijn het resultaat van het onderzoek naar jasmijnabsolu. De complete en geraffineerde toetsen zijn onmisbaar in het palet van de parfumeur. De bloemige jasmijn- en citroenaccenten van hedione in het hart van Dune pour Homme zijn klassiekers geworden.

   • GrondnotenCEDERHOUT UIT VIRGINIA

    Cederessence is afkomstig uit de Verenigde Staten en wordt verkregen door stoomdistillatie. De fijne en nobele geur wordt gebruikt als basistoets in mannengeuren als Jules, Eau Sauvage Extrême, Dune pour Homme en Higher, en in de vrouwengeur Dior Addict Shine. Hij heeft een energieke, intense geur.