EEN ENERGIEKE EN UITGESPROKEN FRISHEID

Beschrijving

Frisser, krachtiger, intenser...behoudt Eau Sauvage Extrême het oorspronkelijke uitbundige akkoord, maar in de Extrême-versie wordt dit verrijkt met een edele houtsoort met uitgesproken, omhullende en moderne accenten die het mannelijke karakter onderstrepen.
Tegelijk heeft hij dezelfde tijdloze klasse en dezelfde geurevidentie als Eau Sauvage.

Woorden van de parfumeur

Deze grote klassieker onder de mannenparfums incarneert perfect de elegantie van Christian Dior: een toonbeeld van evenwicht tussen eenvoud, natuurlijkheid en raffinement.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten
  CITROEN UIT SICILIE
 • Hartnoten
  LAVENDEL UIT DE VAUCLUSE
 • Grondnoten
  CEDERHOUT UIT VIRGINIA
Suggesties
Eau Sauvage
Aftershavebalsem

Versterk en verleng het zinnenstrelende plezier van Eau Sauvage in de intimiteit van het scheerritueel. De aftershavelotion is een klassieker in het scheerritueel. Hij maakt de huid zacht en glad en herstelt het natuurlijke comfort. De vloeibare, vederlichte textuur wordt snel geabsorbeerd en beschermt de epidermis.

Meer weten
Eau Sauvage door Francois Demachy

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Eau Sauvage Extrême
Eau de Toilette Intense

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • TopnotenCITROEN UIT SICILIE

   De frisse en opwekkende noten van de Siciliaanse citroen worden verkregen door een koude persing van de schil van de vrucht. Ze worden daarna gebruikt in eaux fraîches, eaux de cologne voor mannen en bloemige noten. De verkwikkende en spontane citroen uit Sicilië kan zijn boeket ten volle en op geraffineerde wijze ontplooien in de hoofdnoot van Eau Sauvage Extrême.

  • HartnotenLAVENDEL UIT DE VAUCLUSE

   Lavendel is voornamelijk een bloemige cumarinenoot met een houtachtig facet. De essence wordt verkregen door stoomdistillatie van de vers gesneden bloemen. Haar mysterieuze en sensuele facetten komen tot leven in de hoofdnoot van Eau Sauvage Extrême.

  • GrondnotenCEDERHOUT UIT VIRGINIA

   De essence van cederhout uit de Verenigde Staten wordt verkregen door stoomdistillatie. De verfijnde en kostbare geuren worden gebruikt als basisnoot in talrijke herenparfums die een energiek en pittig karakter krijgen.