Een sensuele en fascinerende amberachtige hesperidengeur

In 2012 pakt François Demachy uit met Eau Sauvage Parfum, een nieuw hoofdstuk in een legendarisch verhaal, maar met dezelfde tijdloze chic en dezelfde vanzelfsprekendheid. De grote klassieker is voor het eerst te krijgen in de edelste van alle concentraties: de Eau de Parfum. Verleidelijkheid in black tie. De nieuwe compositie leest als een nachtelijke signatuur met uitgesproken hesperide-, houtachtige en ambertoetsen. De combinatie van mysterieuze en sensuele mirre en de viriele kracht van vetiver uit Haïti geeft het emblematische akkoord van Eau Sauvage meer body.

Een nieuwe, fascinerende en diepe intensiteit. Het toppunt van mannelijk raffinement.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten

  BERGAMOT UIT CALABRIË (SAN CARLO)

  De essence van bergamot, die in het zuiden van Italië wordt geoogst, wordt verkregen door een koude persing van de schil van de vruchten. Hij geeft parfums een zoet en opvallend fris karakter en maakt de noten van de hesperidenfamilie extra bijzonder.

 • Hartnoten

  VETIVER UIT HAÏTI

  Vetiver is afkomstig uit India en Indonesië, maar komt ook voor in Haïti en La Réunion. Dit is een vaste plant met geurige wortels. De essentiële olie wordt door stoomdistillatie verkregen. De sterke akkoorden van de vetiver worden gebruikt in houtachtige, chypre en oosterse samenstellingen. Vetiver kan zijn boeket ten volle ontplooien in de basisnoot van Dior Homme.

 • Grondnoten

  ESSENCE VAN MIRRE UIT SOMALIË

  De geschiedenis van de mirre uit Somalië is even oud als die van wierook. De essence bestaat dan ook al meer dan 3700 jaar. De harsachtige gom lekt op natuurlijke wijze uit de mirreboom en wordt verzameld en vervolgens gedistilleerd tot een dikke, oranjekleurige essentiële olie. De olie, die nauw verwant is met opoponax, wordt vaak gebruikt in oosterse parfums waar ze zorgt voor een zachte, licht houtachtige en balsemachtige noot.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Eau Sauvage Parfum
Eau de Parfum