PrevNextKlik om te vergroten

  Fahrenheit 32

  Eau de Toilette

  Product description
  Verstuiver 100 mL

  Een oriëntaalse houtgeur
  met een zonnige en stralende frisheid

  Beschrijving

  Een nieuwe gedistingeerde versie van de klassieke houtachtige bloemengeur; een kristalheldere oriëntaalse geur met akkoorden van Oranjebloesem uit Tunesië. Een frisse maar pure, zachte en kruidige geur die ronde Vanille van Madagaskar combineert met de subtiel mannelijke houttoetsen van Vetiver uit Haïti.

  Woorden van de parfumeur

  Creativiteit, distinctie en karakter. De Fahrenheit-signatuur is uniek – mannelijk maar subtiel – en bestemd voor mannen die gesteld zijn op vrijheid.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Topnoten
   ORANJEBLOESEM UIT TUNESIË
  • Hartnoten
   VANILLE UIT MADAGASKAR
  • Grondnoten
   VETIVER UIT HAÏTI
  De film

  Recent bekeken

  Verwijderen

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
  Please choose your universe:

  Fahrenheit 32
  Eau de Toilette

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明

   OLFACTIEVE TOETSEN

   • TopnotenORANJEBLOESEM UIT TUNESIË

    Door de extractie van bittere oranjebloesem ontstaat er een absolue van oranjebloesem. Door distillatie wordt een essence van nerolibloemen verkregen. Oranjebloesem is vooral aanwezig in oosterse geuren en accentueert sommige fruitige noten in bloemenparfums. De exclusieve geur komt tot zijn recht in de hoofdnoot van Fahrenheit 32.

   • HartnotenVANILLE UIT MADAGASKAR

    De witte bloemen van de vanille geven een vrucht die rijp is na 8 à 9 maanden. De stokjes worden geplukt wanneer ze nog niet volledig rijp zijn en rijpen dan gedurende 34 maanden verder. Hun parfum ontwikkelt zich en er verschijnen vanillekristallen. Vanille verspreidt zoete en kruidige akkoorden. De kalme en sensuele geur komt tot uiting in de hartnoot van Fahrenheit 32.

   • GrondnotenVETIVER UIT HAÏTI

    Vetiver is afkomstig uit India en Indonesië, maar komt ook voor in Haïti en La Réunion. Dit is een vaste plant met geurige wortels. De essentiële olie wordt door stoomdistillatie verkregen. De sterke akkoorden van de vetiver worden gebruikt in houtachtige, chypre en oosterse samenstellingen. Vetiver kan zijn boeket ten volle ontplooien in de basisnoot van Dior Homme.