Klik om te vergroten

  Een vibrerende en sensuele oriëntaalse ledergeur

  Beschrijving

  Fahrenheit Parfum, de nieuwe intensiteit. Een harmonie van contrast, kracht en raffinement, een vibrerend en sensueel akkoord met toetsen van Viooltjes en Leder, gesublimeerd door Absolu van Bourbonvanille. De onweerstaanbare aantrekkingskracht van een uniek parfum met zeldzame grondstoffen.

  Woorden van de parfumeur

  Creativiteit, distinctie en karakter. De Fahrenheit-signatuur is uniek – mannelijk maar subtiel – en bestemd voor mannen die gesteld zijn op vrijheid.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Mandarijn uit Sicilië
  • Viooltjes - lederakkoord
  • Absolu van bourbonvanille

  Suggesties

  Fahrenheit
  Fahrenheit
  Scheerbalsem

  Versterk en verleng het zinnenstrelende plezier van Fahrenheit in de intimiteit van het scheerritueel. Deze innovatieve, alcoholvrije crème- emulsie hydrateert de huid en maakt haar onmiddellijk glad. De handige pomptube geeft telkens opnieuw de juiste hoeveelheid balsem.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Mandarijn uit Sicilië

   In alle landen rond de Middellandse Zee groeit de mandarijnboom, maar het is uit Sicilië dat de beste kwaliteit vandaan komt. Er bestaan verschillende soorten mandarijnen: gele, groene en rode. De kleur komt overeen met de verschillende stadia in de rijping van de vrucht. Mandarijnessence maakt deel uit van de hesperidenfamilie en geeft een fruitige en frisse toets.

  • Viooltjes - lederakkoord

   Viooltjesbladeren geven een krachtig en heel bijzonder parfum met groene, plantaardige en licht bloemachtige toetsen. De sensuele viooltjes worden verrassend genoeg gebruikt in het hart van Fahrenheit. De ledertoets is een interpretatie van de geur van Russisch leder dat gebruikt werd om huzarenlaarzen te maken. Het soepele leder werd gelooid met berkenschors. De parfumeurs creëerden zelf deze verbrande, rokerige toetsen van berken, styrax en jeneverbes die avontuurlijk en dromerig overkomen en gebruikten ze in het hart van Fahrenheit.

  • Absolu van bourbonvanille

   De witte bloemen van de vanille geven een vrucht die rijp is na 8 à  9 maanden. De stokjes worden geplukt wanneer ze nog niet volledig rijp zijn en rijpen dan verder gedurende 34 maanden. Hun parfum ontwikkelt zich en de vanillekristallen verschijnen. Vanille verspreidt een zoete en kruidige geur.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Fahrenheit
  Parfum