Met de spirit van de stad

Beschrijving

Deze verrassende aromatische houtgeur is bestemd voor de urban man van het nieuwe millennium, de man die leeft in het heden en de eeuwige mannelijkheid incarneert. Deze energieke en subtiele geur met citrustoetsen van basilicum en peer heeft een kruidig boeket en een finale met muskus.

Woorden van de parfumeur

Higher ademt luchtigheid en energie uit. Het is een moderne, stedelijke geur waarin een stralend en soepel fruitakkoord  versmelt met de energie en vibraties van kruiden.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten
  PEER-BASILICUMAKKOORD
 • Hartnoten
  KARDEMOM
 • Grondnoten
  CEDERHOUT

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Higher
Eau de Toilette

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • TopnotenPEER-BASILICUMAKKOORD

   De uit Beneden-Azië afkomstige perenboom groeit in gematigde streken. Het parfum wordt gebruikt in fijne parfums, zowel voor mannen als voor vrouwen. Vaak wordt ook de toets ‘peau de poire’ gebruikt.  Het uit Azië afkomstige basilicum is al 2000 jaar gekend en wordt gebruikt voor zijn verfrissende en verkwikkende eigenschappen. De energieke accenten worden gebruikt in fruitige chypréparfums en geven de zestetoets van een eau fraîche als Higher extra diepgang.

  • HartnotenKARDEMOM

   KARDEMOM: kardemom wordt gekweekt in Cambodja, India en Guatemala. Zijn geur wordt verkregen door stoomdistillatie en doet het uitstekend in eaux fraîches, mannengeuren met houtachtige toetsen en chyprégeuren. De hedendaagse geur zit in het hart van Higher.

  • GrondnotenCEDERHOUT

   Cederessence is afkomstig uit de Verenigde Staten en wordt verkregen door stoomdistillatie. De fijne en nobele geur wordt gebruikt als basistoets in mannengeuren als Jules, Eau Sauvage Extrême, Dune pour Homme en Higher, en in de vrouwengeur Dior Addict Shine. Hij heeft een energieke, intense geur.