Met de spirit van de stad

Deze verrassende aromatische houtgeur is bestemd voor de urban man van het nieuwe millennium, de man die leeft in het heden en de eeuwige mannelijkheid incarneert. Deze energieke en subtiele geur met citrustoetsen van basilicum en peer heeft een kruidig boeket en een finale met muskus.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten

  PEER-BASILICUMAKKOORD

  De uit Beneden-Azië afkomstige perenboom groeit in gematigde streken. Het parfum wordt gebruikt in fijne parfums, zowel voor mannen als voor vrouwen. Vaak wordt ook de toets ‘peau de poire’ gebruikt.  Het uit Azië afkomstige basilicum is al 2000 jaar gekend en wordt gebruikt voor zijn verfrissende en verkwikkende eigenschappen. De energieke accenten worden gebruikt in fruitige chypréparfums en geven de zestetoets van een eau fraîche als Higher extra diepgang.

 • Hartnoten

  KARDEMOM

  KARDEMOM: kardemom wordt gekweekt in Cambodja, India en Guatemala. Zijn geur wordt verkregen door stoomdistillatie en doet het uitstekend in eaux fraîches, mannengeuren met houtachtige toetsen en chyprégeuren. De hedendaagse geur zit in het hart van Higher.

 • Grondnoten

  CEDERHOUT

  Cederessence is afkomstig uit de Verenigde Staten en wordt verkregen door stoomdistillatie. De fijne en nobele geur wordt gebruikt als basistoets in mannengeuren als Jules, Eau Sauvage Extrême, Dune pour Homme en Higher, en in de vrouwengeur Dior Addict Shine. Hij heeft een energieke, intense geur.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Higher
Eau de Toilette