De tijdloze elegantie van een chyprégeur

Beschrijving

Miss Dior Original was het eerste parfum van Christian Dior en met zijn baanbrekende akkoord een omwenteling in de parfumerie. Een elegante geur met een zweempje vrijpostigheid. In het Extrait de Parfum floreert het initiële akkoord in een intense geur met gedurfd en elegant karakter. De groene bloemenchypré bevat galbanum, absolu van sambacjasmijn, absolu van meiroos en essence van patchoeli uit Indonesië.

De flacon van Miss Dior Original heeft de snit van een tailleur en de tijdloze codes van Dior: het hanenpootmotief gegraveerd in het glas en de beroemde poignardstrik vol allure. Elke flacon is gecoat en versierd met een fijne gouddraad en een zwaluwvormige strik in wit satijn.

Woorden van de parfumeur

Een Extrait is een doorgedreven geurversie van een akkoord. Het is het voornaamste, oorspronkelijke akkoord van de geur.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten
  GALBANUM
 • Hartnoten
  SAMBAC JASMINE ABSOLUTE
 • Grondnoten
  INDONESIAN PATCHOULI ESSENCE
Suggesties
Miss Dior
Extrait de Parfum

Meer weten
Ontdek de film

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen

Miss Dior Original
Extrait de Parfum

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • TopnotenGALBANUM

   De galbanumplant groeit in Iran en Afghanistan. Zijn gom wordt gewonnen door insnijding in de wortels en distillatie. De verkregen essence harmonieert perfect met de groene en kruidige chyprétoetsen. Hij geeft de aanzet van Miss Dior Extrait de Parfum Original een vrijgevochten accent.

  • HartnotenSAMBAC JASMINE ABSOLUTE

   Jasmijn is het symbool van vrouwelijke zachtheid. Het is een van de bloemen die het meest worden gebruikt in de parfumerie. Zijn delicate geur is al een parfum op zich. Jasmijn geeft het hart van Miss Dior Extrait de Parfum Original een intense bloementoets.

  • GrondnotenINDONESIAN PATCHOULI ESSENCE

   Patchoeli is een plant afkomstig uit Indonesië en Maleisië. De essence die verkregen wordt door stoomdistillatie uit de gedroogde bladeren, is een onmisbare geur op het palet van de parfumeur. Hij wordt gebruikt in chypré-, houtachtige en oriëntaalse parfums. De zeer gegeerde toets zit in de basis van Miss Dior.