PrevNextKlik om te vergroten

  Miss Dior Original

  Extrait de Parfum

  DE INTENSITEIT VAN EEN MODERNE BLOEMENCHYPRÉ

  Beschrijving

  Voor het Extrait de Parfum herinterpreteert François Demachy de historische signatuur van Miss Dior. De intense en geraffineerde bloemenchypré van hoge kwaliteit combineert de essence van patchoeli uit Indonesië met drie bloemenabsolu’s: absolu van jasmijn uit Egypte, absolu van oranjebloesem en absolu van de rozen van Grasse. De kostbare flacon is met de hand verzegeld en is versierd met het iconische pied de poule motief. Hij draagt een zilveren draad en een grijs satijne poignardstrik met zwaluwstaart. De flacon heeft een geraffineerde en moderne uitstraling, dat tegelijkertijd gewaagd en uiterst elegant is.

  Woorden van de parfumeur

  Een chypré is het archetype van een parfum. Het is een opmerkelijk akkoord dat past in een kader maar dat zich veel vrijheid kan veroorloven. Net zoals Miss Dior…
  François Demachy

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Topnoten
   GALBANUM
  • Hartnoten
   SAMBAC JASMINE ABSOLUTE
  • Grondnoten
   INDONESIAN PATCHOULI ESSENCE
  Suggesties
  Miss Dior
  Extrait de Parfum

  Meer weten
  Ontdek de film

  Recent bekeken

  Verwijderen

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
  Please choose your universe:

  Miss Dior Original
  Extrait de Parfum

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明

   OLFACTIEVE TOETSEN

   • TopnotenGALBANUM

    De galbanumplant groeit in Iran en Afghanistan. Zijn gom wordt gewonnen door insnijding in de wortels en distillatie. De verkregen essence harmonieert perfect met de groene en kruidige chyprétoetsen. Hij geeft de aanzet van Miss Dior Extrait de Parfum Original een vrijgevochten accent.

   • HartnotenSAMBAC JASMINE ABSOLUTE

    Jasmijn is het symbool van vrouwelijke zachtheid. Het is een van de bloemen die het meest worden gebruikt in de parfumerie. Zijn delicate geur is al een parfum op zich. Jasmijn geeft het hart van Miss Dior Extrait de Parfum Original een intense bloementoets.

   • GrondnotenINDONESIAN PATCHOULI ESSENCE

    Patchoeli is een plant afkomstig uit Indonesië en Maleisië. De essence die verkregen wordt door stoomdistillatie uit de gedroogde bladeren, is een onmisbare geur op het palet van de parfumeur. Hij wordt gebruikt in chypré-, houtachtige en oriëntaalse parfums. De zeer gegeerde toets zit in de basis van Miss Dior.