Klik om te vergroten

  L’Or de Vie

  Navulling - L'Extrait

  Navulling - L'Extrait

  Beschrijving

  Het Huis Dior heeft zoals steeds oog voor de behoeften van de vrouw en ontwikkelde dan ook de eerste navulbare versie van zijn kostbaarste verzorging: L'Or de Vie. Zo kunt u uw huid verwennen met de essentie: de kostbare formule van L'Or de Vie. De praktische en compacte navulling is geknipt om mee te nemen op reis. En bij u thuis is een eenvoudig gebaar voldoende om hem in zijn glazen sokkel te integreren. De navulling van L'Or de Vie is een baanbrekend initiatief van het Huis Dior dat hiermee getuigt van zijn respect voor het milieu en de schatten van de aarde. Zodat het uitzonderlijke deel wordt van het dagelijkse leven... De magische en verrassende textuur van L’EXTRAIT, een rijk concentraat van L’Or de Vie, smelt heerlijk op de huid en verspreidt als een herstellend sap de essentie van zijn weldadige ingrediënten. Onder het gesatineerde waasje herleeft de huid en wordt ze opnieuw stralend, soepel en elastisch. Het gezicht heeft opnieuw een stralende teint. Wanneer LA CREME en L’EXTRAIT gecombineerd worden, werken ze in perfecte synergie samen en geven ze een “exponentieel” schoonheidsresultaat.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  L’Or de Vie
  Navulling - L'Extrait