Klik om te vergroten

L’Or de Vie

Navulling - La Crème

Navulling - La Crème

Het Huis Dior heeft zoals steeds oog voor de behoeften van de vrouw en ontwikkelde dan ook de eerste navulbare versie van zijn kostbaarste verzorging: L'Or de Vie. Zo kunt u uw huid verwennen met de essentie: de kostbare formule van L'Or de Vie. De praktische en compacte navulling is geknipt om mee te nemen op reis. En bij u thuis is een eenvoudig gebaar voldoende om hem in zijn glazen sokkel te integreren. De navulling van L'Or de Vie is een baanbrekend initiatief van het Huis Dior dat hiermee getuigt van zijn respect voor het milieu en de schatten van de aarde. Zodat het uitzonderlijke deel wordt van het dagelijkse leven... LA CREME is een toonbeeld van efficiëntie: de combinatie van het antioxiderende en herstellende Yquem-sap met een verstevigend effect vernieuwt de huid. De oneindig zachte textuur smelt vederlicht op de huid en geeft een perfect fluweelzachte finish. De trekken ontspannen zich, de teint wordt opnieuw gladder, stralend en dynamisch. Wanneer LA CREME en L’EXTRAIT gecombineerd worden, werken ze in perfecte synergie samen en geven ze een “exponentieel” schoonheidsresultaat.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
L’Or de Vie
Navulling - La Crème