PrevNextKlik om te vergroten

  Reinigend Expresduo Voor De Ogen

  Alle huidtypes

  De verstevigende kracht van de zuivere lelie

  Beschrijving

  Een oogreiniging moet extreem zacht zijn en geschikt voor de fijne, fragiele en lipidenarme huid van de oogcontouren. Deze tweefasige oogreiniging verwijdert zelfs de meest hardnekkige en waterproof make-up met ontstellend gemak zonder vet gevoel te veroorzaken. Na het schudden van de flacon worden de verzachtende, kristalheldere olie en het blauwachtige, hydraterende water met elkaar gemengd waardoor de reiniging even zacht als efficiënt verloopt. De oogleden zijn perfect proper, zacht en goed gehydrateerd, de wimpers zijn soepel en zijig. De formule werd oftalmologisch getest en is dus geschikt voor de fragiele oogcontouren. Ideaal voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

  Voordelen

  De oogleden zijn perfect proper, zacht en gehydrateerd; de wimpers zijn soepel en zijig glad.

  Applictietip

  Zum Vermischen der zwei Phasen kräftig schütteln.
  Einen Wattebausch tränken und einige Sekunden auf die Augenkontur auflegen, um das Make-up zu lösen. Vorsichtig abnehmen. Für jedes Auge einen eigenen Wattebausch verwenden.

  Suggesties
  Reinigende Fluid – Onmiddellijk Effect
  Alle huidtypes

  Deze onmiddellijk reinigende fluid zuivert en verkwikt de huid in een enkele stap. Het reinigende effect van deze transparante fluid voor alle huidtypes wordt aangevuld met een verzachtend en verfrissend effect. Dankzij de micellen die alle onzuiverheden en sporen van make-up onmiddellijk vasthouden wordt de huid in een enkele passage van het wattenschijfje gereinigd.

  Meer weten

  Recent bekeken

  Verwijderen

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
  Please choose your universe:

  Reinigend Expresduo Voor De Ogen
  Alle huidtypes

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明