CAPTURE TOTALE

"Elke vrouw droomt ervan om er zo mooi mogelijk uit te zien." Christian Dior

 DE SCHOONHEIDSREVOLUTIE DREAMSKIN

Dreamskin is een superefficiënte verzorging die de grenzen van de klassieke cosmetica verlegt. Voor het eerst is een verzorging van Dior in staat tegelijkertijd in te werken op de kwaliteit, de egaliteit en de jeugdigheid van de huid.

EEN ZEER EFFICIËNTE VERZORGING

Dreamskin is een echte schoonheidsrevolutie omdat hij de eerste verzorging is van Dior die twee belangrijke troeven van Dior combineert: 40 jaar expertise in optische wetenschappen en 15 jaar baanbrekend onderzoek naar de stamcellen van de huid.
Deze dubbele expertise vormt de basis van een subtiele combinatie van optische en biologische actieve bestanddelen die in staat zijn tegelijkertijd in te werken op de kwaliteit van de huid, de egaliteit van de teint en de globale jeugdigheid van het gezicht, en dit zowel aan het huidoppervlak als in de diepte.

 HOE GEBRUIKT U DREAMSKIN?

Dreamskin wordt apart of na de gebruikelijke verzorging aangebracht en past in elke schoonheidsroutine.
De verzorging staat centraal in het assortiment Capture Totale en kan gebruikt worden ter aanvulling van de Multiperfectionerende Crème en/of voor elke foundation van Capture Totale.
Onder impuls van de diepste jeugdigheidscellen is de Multiperfectionerende Crème Capture Totale van diep in de huid tot aan het huidoppervlak actief. Hij herstructureert de huid en maakt haar compact, glad en helder. De soepele, romige en verzachtende textuur zorgt bij elke toepassing onmiddellijk voor duurzame zachtheid en langdurig comfort.

De foundations van Capture Totale zijn verrijkt met essence van het nieuwe Longoza-Cellular-complex™ die de jeugdigheidscellen viseert. Ze zijn de eerste foundations van Dior die inwerken op de 3 dimensies van een vibrerend jonge huid: glad huidreliëf, kleurhomogeniteit en helderheid.