PrevNextKlik om te vergroten

   Capture Totale

   Intens Voedende Crème gezicht en hals – Normale tot droge huid

   De iconische globale anti-aging crème voor complete schoonheid en voeding

   Beschrijving

   Onder impuls van de diepste jeugdigheidscellen is de intens voedende multiperfectionerende crème Capture Totale actief van het hart tot de oppervlakte van de huid: hij herstructureert, verheldert haar en maakt haar glad en vol. Alle zichtbare tekenen van veroudering die specifiek zijn voor de droge huid – rimpels, verlies aan stevigheid, soepelheid en elasticiteit en een oneffen teint – worden grondig gecorrigeerd. De textuur is verrijkt met een exclusieve Cold Crème van bloemen en is glad, crèmig en kalmerend. Hij verwent de huid bij elke toepassing met eindeloze rijkdom, zachtheid en duurzaam comfort. Een dagelijkse zinnenstrelende luxe-ervaring in een geraffineerde en vrouwelijke beautycase die alle anti-ageing geheimen van Capture Totale in een klik onthult.

   Voordelen

   Onmiddellijk: Rimpels zijn glad: -33%*
    Huid is perfect gevoed: 94%**
   Na 1 maand: Huid is voller: 88%**
    Huid is sterker: 88%**
    Huid is compacter: 91%**
   De teint is stralend: 94%**
    *Klinische tests. N=15.
   ** Zelfevaluatie. N=32. Gebruik tweemaal per dag op gezicht.


   Applictietip   Hoofdingrediënt

   LONGOZA, HET ANTI-AGEING JUWEEL UIT DE TUINEN VAN DIOR GARDENS       Longoza werd twintig jaar geleden door etnobotanici van Dior in Madagaskar ontdekt. De bloem werd het opmerkelijke natuurlijke actieve bestanddeel van de huidverzorgingen van Capture Totale. Tien jaar wetenschappelijk onderzoek door Dior leidde tot de ontdekking van het veelzijdige anti-ageing en uitzonderlijk herstellende effect op de huidcellen.


   Dior tuin

   DE TUIN VAN RANOMAFANA –MADAGASKAR In deze Tuin van Dior met zijn uitzonderlijke bodem geeft elke bloem een scharlakenrode vrucht met twintig kostbare zaden. De typische kleur wijst op de volledige rijpheid van de vrucht. Het hele oogstproces van de Longoza – van het plukken van de bloemen tot het verwijderen van de zaden – geeft blijk van kennis en respect voor de plaatselijke tradities.


   Refill

   Beauty, loyalty and sustainability go hand in hand at Dior as it adopts an eco-friendly approach to a selection of its iconic skincare products, now available as refills.

   Discover the refill
   Suggesties
   Capture Totale
   Voedend Olieserum

   Met zijn hoge concentratie actieve bestanddelen herstelt en vernieuwt het serum de huidstructuur grondig zodat de huid er iedere dag helder uitziet. Het voedende olie-serum Capture Totale bevat een hoge concentratie ingrediënten en uitzonderlijk voedende, kostbare plantenoliën. De rijke en zijige textuur corrigeert grondig alle zichtbare tekenen van veroudering specifiek voor de droge huid.

   Meer weten
   De tuinen van Madagaskar

   Recent bekeken

   Verwijderen

   Inschrijven voor een verwittiging

   Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

   Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen

   Capture Totale
   Intens Voedende Crème gezicht en hals – Normale tot droge huid