Klik om te vergroten

Capture Totale

Intens Voedende Crème gezicht en hals – Normale tot droge huid

De iconische globale anti-aging crème voor complete schoonheid en voeding

Onder impuls van de diepst gelegen jeugdigheidscellen is de Intens Voedende Crème CAPTURE TOTALE van diep in de huid tot aan het huidoppervlak actief om alle zichtbare tekenen van veroudering specifiek voor de droge huid – rimpels, verlies aan stevigheid, soepelheid en veerkracht, onregelmatige teint – intens te corrigeren. De textuur van de Intens Voedende Crème is soepel, romig en verzachtend en werd verrijkt met een exclusieve bloemen-Cold Cream. Bij elke toepassing ontstaat onmiddellijk een duurzaam, rijk en zacht gevoel van comfort.

Een zinnenstrelende luxeverzorging voor iedere dag in een geraffineerde en vrouwelijke luxeverpakking die in een klik alle anti-ageing geheimen van Capture Totale prijsgeeft.

Voor een optimaal effect 's ochtends na One essential en/of het Multiperfectionerende Concentraat op een perfect gereinigde huid aanbrengen.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Capture Totale
Intens Voedende Crème gezicht en hals – Normale tot droge huid