Klik om te vergroten

Capture Totale

Multiperfectionerende crème - SPF 20 - PA+ - Visage & Cou

De iconische globale anti-aging crème voor complete schoonheid en bescherming

Beschrijving

De multiperfectionerende crème SPF 20 van Capture Totale heeft een intensief corrigerend effect op alle zichtbare tekenen van veroudering (rimpels, verlies aan stevigheid, huidprobleempjes) en is de ideale oplossing voor alle behoeften van de huid: hij hydrateert, zorgt voor extra comfort en soepelheid en beschermt iedere dag tegen UV-stralen en dus ouderdomsvlekken. Dankzij het versterkte globale anti-ageing effect van Capture Totale dat tot bij de stamcellen gaat* - de bron van jeugd voor de huid – worden de jeugdigheidsfuncties van de huid geactiveerd*. * In-vitrotests op ingrediënten.

Voordelen

De gladde, crèmige textuur geeft de huid onmiddellijk een omhullend gevoel van comfort: de huid is zichtbaar steviger, gladder en stralender, met een ideale bescherming tegen UV-stralen. Ze ziet er jonger uit.

Dior tuin

longoza

DE TUIN VAN RANOMAFANA –MADAGASKAR In deze Tuin van Dior met zijn uitzonderlijke bodem geeft elke bloem een scharlakenrode vrucht met twintig kostbare zaden. De typische kleur wijst op de volledige rijpheid van de vrucht. Het hele oogstproces van de Longoza – van het plukken van de bloemen tot het verwijderen van de zaden – geeft blijk van kennis en respect voor de plaatselijke tradities.

Hoofdingrediënt

LONGOZA, HET ANTI-AGEING JUWEEL UIT DE TUINEN VAN DIOR GARDENS       Longoza werd twintig jaar geleden door etnobotanici van Dior in Madagaskar ontdekt. De bloem werd het opmerkelijke natuurlijke actieve bestanddeel van de huidverzorgingen van Capture Totale. Tien jaar wetenschappelijk onderzoek door Dior leidde tot de ontdekking van het veelzijdige anti-ageing en uitzonderlijk herstellende effect op de huidcellen.

Applictietip


Suggesties

Capture Totale
Capture Totale
Multiperfectionerende Oogcontourverzorging

De textuur van de oogcrème is aangepast aan de oogcontouren en is fijner dan die van de gezichtscrème. Hij vormt een dekkend textuurlaagje op het huidoppervlak dat de huid onmiddellijk aangenaam soepel maakt. De diep werkende multiperfectionerende oogcontourverzorging Capture Totale corrigeert intensief alle zichtbare tekenen van veroudering van de oogcontouren zoals kraaienpootjes, rimpels, verlies aan stevigheid en een minder stralende teint.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Capture Totale
Multiperfectionerende crème - SPF 20 - PA+ - Visage & Cou