Klik om te vergroten

Capture Totale

Multiperfectionerende verzorgende finish

Het gebaar voor een onmiddellijk stralende en sublieme huid

Onmiddellijk een gelijkmatige en stralende teint. Een geslaagde combinatie van verzorging en make-up die onmiddellijk zorgt voor een stralende teint. Deze gloednieuwe verzorging corrigeert onregelmatigheden in de teint en het reliëf en verheldert het gezicht onmiddellijk. De zijdezachte, sensuele textuur verwent de huid en heeft een huidvernieuwend effect. De optische azuurbestanddelen en microparelmoerdeeltjes hebben een onmiddellijk verhelderend effect op de huid. Advies van Dior: iedere dag na de crème met cirkelvormige bewegingen aanbrengen zodat de verzorging met de huid versmelt en een textuurnetwerk ontstaat aan het huidoppervlak. Om de teint te modelleren brengt u het Uiterst Precieze Losse Poeder - Stralende teint aan.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Capture Totale
Multiperfectionerende verzorgende finish