Hydra Life, de hydraterende en dynamiserende lijn van de verzorgingen Dior

With Hydra Life, hydration has never been so vibrantly beautiful. Irrigated and filled with water, the skin looks revived, instantly and lastingly.

Sorbetserum: een concentraat van de natuur met een intens hydraterend effect heeft

Een druppel van het pure, mimetische Hydra Life Proverjongend Sorbetserum volstaat om de epidermis van vocht te voorzien en de energiestroom te optimaliseren. Dit concentraat van de natuur dynamiseert de huid grondig en laat het vocht tot diep in de cellen circuleren*. De huid vibreert. Ze oogt gezonder, in harmonie met de omgeving. Ze is vol leven. 
 
Klinische evaluatie van het hydraterende vermogen na 24 uur bij 10 vrouwen: +55% 
 
Zelfevaluatie van het hydraterende vermogen**:
 De huid is onmiddellijk gehydrateerd 100% 
De teint is helderder 100% 
De tekenen van vermoeidheid zijn verdwenen 73% 
 
<sub>*in-vitrotest </sub>
<sub>**bij 64 vrouwen tussen 26-40 jaar. Gebruik tweemaal per dag gedurende 21 opeenvolgende dagen.</sub>

De Sorbetcrème: exquis zinnenstrelend genot en comfort in alle lichtheid.

De lichte textuur van de Hydra Life Proverjongende Sorbetcrème smelt heerlijk op de huid en geeft haar een zalig fris gevoel – dat als een rilling over de huid glijdt. De verzorging versmelt met de huid en heeft een verzachtend en intens dynamiserend effect. De trekken worden voller, de huid is verkwikt, soepel en voelt aangenaam aan. 
 
Klinische evaluatie van het hydraterende vermogen na 24 uur bij 10 vrouwen: +40% 
 
Zelfevaluatie van het hydraterende vermogen*:
 De huid wordt onmiddellijk gehydrateerd 100%
 De huid voelt de hele dag aangenaam aan 89% 
De huidkorrel is gladder 92%
 
<sub> *bij 65 vrouwen tussen 25-40 jaar. Gebruik tweemaal per dag gedurende 21 opeenvolgende dagen</sub>

Hydra sensorielle

Dior creëert verzorgingen met zinnenstrelende texturen. In zijn collectie texturen getuigen vooral die van Hydra Life Sorbet van zijn creativiteit. Alle verzorgingen hebben een ongeëvenaarde galenische vorm die garant staat voor zinnenstrelend genot en emoties. 
 
De echt frisse, lichte texturen met hoog vochtgehalte hebben een nieuw hydraterend effect dat voelbaar en zichtbaar is. De huid voelt gekalmeerd aan – een verslavend gevoel.

Dior, pionier in het onderzoek naar de aquaporines, de vochtkanaaltjes diep in de huid

Na 15 jaar onderzoek kregen de verzorgingen Hydra Life een nieuwe, dynamische hydraterende technologie die het huidvocht tot diep in de cellen brengt* door zich te richten op de Aquaporines, de essentiële vochtkanaaltjes van de huid in alle niveaus van de epidermis. Dior combineert twee extracten uit zijn Tuinen – Centella en Malve – met een plantaardig extract van Sanguisorba. Deze combinatie werkt in synergie met de Aquaporines. 

Centella van Madagaskar werkt in op de Aquaporines 9*: het versterkt de huidbarrière waardoor de huid boordevol vocht zit 
– Malve uit Anjou werkt in op de Aquaporines 3* en 9*: het revitaliseert de cellen waardoor de teint gaat stralen 
– Sanguisorba werkt in op de Aquaporines 10*: het brengt het vocht tot diep in de cellen* waardoor de huid van binnenuit gedynamiseerd wordt. 
 
*In-vitrotest op ingrediënten.