Hydra Life, de iconische hydraterende lijn van Dior

In de Tuinen van Dior vonden de wetenschappers het geheim van een nieuwe hydraterende kracht die de jeugd van de huid actief onderhoudt en verlengt.

Close-Up, poriënreducerende verzorging met hydraterend en pro-verjongend effect

Close-Up is de nieuwe telg van het zeer efficiënte, hydraterende assortiment Hydra-Life. De intense en doelgerichte verzorgingen corrigeren verwijde, verstopte en verslapte poriën. Ze hydrateren de huid en herstellen haar evenwicht, ze vernauwen de poriën en maken de huidkorrel glad en regelmatig.  
 
Bewezen resultaten:  
vochtgehalte +40% 
zichtbare poriën -40%1
 
Te gebruiken in plaats van de gebruikelijke verzorging. Zorgt ervoor dat de make-up langer houdt. 
Niet comedogeen. Dermatologisch getest.

BLOEMEN, DE JUWELEN VAN DE VERZORGINGEN VAN DIOR

Elke verzorging van Hydra-Life bevat een concentraat van bloemen uit de Tuinen van Dior. Dit concentraat heeft diep in de huid 2 een actief, hydraterend en pro-verjongend effect. Innovatie Dior: het concentraat werd verrijkt met de spectaculair regulerende vlasbloesem die de in de knop opgesloten bloemblaadjes in staat stelt zich tijdens het ontluiken helemaal open te plooien. Op dezelfde manier heeft Hydra Life een gladmakend en regulerend effect op de onvolmaaktheden die verantwoordelijk zijn voor zichtbare poriën.

Dior, wetenschappelijk pionier

Als voorloper in hydratatie past Dior belangrijke ontdekkingen in de wetenschap en de geneeskunde toe op de huid. Dit is ook het geval met de Aquaporines, de vochtkanaaltjes tussen de cellen. Hun ontdekking na meer dan 10 jaar onderzoek was in 2003 goed voor een Nobelprijs.
In 1998 startten de onderzoekers van Dior met het onderzoek naar de Aquaporines van de huid met als doel ze op cosmetica toe te passen. Zo ontdekten ze AQP3, een specifieke Aquaporine in de epidermis die de vochtstroom door het membraan van elke cel vergemakkelijkt.

In Hydra Life stimuleren en richten de extracten van de bloemen uit de Tuinen van Dior zich heel precies op deze Aquaporine 3. Maar ook op de recent ontdekte Aquaporine 9 die zich meer aan het huidoppervlak bevindt. Zo wordt het vocht naar elk niveau van de epidermis gebracht waardoor een diepe, duurzame en onmiddellijk zichtbare hydratatie mogelijk wordt. Na 15 jaar onderzoek publiceerden de onderzoekers van Dior 27 artikels over de Aquaporines en de hydratatie. Ze zijn ook de indieners van twee patenten voor de actieve bestanddelen die de Aquaporines in de huid stimuleren.

Drie extracten van bloemen uit de Tuinen van Dior

Hydra Life put zijn kracht uit zijn unieke formule. Die bevat een serum samengesteld uit drie extracten van bloemen uit de Tuinen van Dior. Hun synergetische werking rust op hun bijzondere eigenschappen: 
- De Jisten uit Oezbekistan stimuleert rechtstreeks de Aquaporines AQP3 waardoor de hydratatie versterkt wordt 
- De Malve van Anjou stimuleert de Aquaporines AQP9 en de celvernieuwing van de epidermis. 
- De Centella van Madagaskar zorgt voor meer veerkracht door de aanmaak van collageen in de dermis te activeren. 
 
Dit serum met de drie typische bloemen van Hydra Life heeft een uitzonderlijk effect op het vochtgehalte en de jeugdigheid van de huid.

Zinnenstrelende revolutie

Dior vindt cosmetica uit die de zinnen strelen. Van al zijn texturen zijn vooral die van Hydra Life illustratief voor zijn creativiteit. Smeltende gel, omhullende balsem, verfrissend sorbet of verwencrème, alle verzorgingen hebben een onnavolgbare samenstelling met een hoog sensueel en emotioneel potentieel, een formule op maat voor elk huidtype en elke periode van het jaar.

1. Mechanische tests na het aanbrengen (Hydratatie +2 uur). 10 vrouwen.  
2. In-vitrotest op ingrediënten.