Klik om te vergroten

  Hydra Life

  001 - naturelle
  Filter

  HET HYDRATERENDE EFFECT VAN EEN VERZORGING, EEN STRALENDE TEINT ALS EXTRAATJE

  Beschrijving

  De pro-verjongende hydraterende verzorging voor alle huidtypes heeft een intens hydraterende textuur die het genot van een hydraterende verzorging combineert met een extra helder “healthy glow-effect” en een optimale SPF-bescherming. Bestaat in 3 tinten voor een natuurlijke, goudbruine kleur.

  Voordelen

  De huid is onmiddellijk zacht, glad, vol en sterker. De teint is egaal en natuurlijk stralend.

  Hoofdingrediënt

  DRIE BLOEMENEXTRACTEN UIT DE TUINEN VAN DIOR GARDENS De unieke formule bevat een serum samengesteld uit drie bloemenextracten uit de tuinen van Dior. Zij vormen de sleutel tot de uitzonderlijke prestaties van Hydra Life. De extracten werken in synergie waardoor hun unieke eigenschappen nog versterkt worden: - Jisten uit Oezbekistan stimuleert rechtstreeks het Aquaporine 3 en dus de hydratatie – Malve uit Anjou stimuleert Aquaporine 9 en dus de vernieuwing van de epidermiscellen - Centella uit Madagaskar herstelt de veerkracht van de huid door de aanmaak van collageen in de dermis te stimuleren.

  Applictietip

  Breng iedere ochtends op gezicht en hals aan.

  Suggesties

  Hydra Life
  Hydra Life
  Sorbetoogcrème

  De textuur van de oogcrème is aangepast aan de oogcontouren en is fijner dan die van de gezichtscrème. Hij vormt een dekkend textuurlaagje op het huidoppervlak dat de huid onmiddellijk aangenaam soepel maakt. De Pro-verjongende sorbetoogcrème Hydra Life is even fris als een gel en even zacht als een crème. Hij vermindert zwellingen en verheldert zichtbaar donkere kringen zodat de ogen er uitgerust en stralend uitzien.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Hydra Life