Klik om te vergroten

  Hydra Life

  Proverjongende comfortcrème

  HET COMFORT VAN EEN CRÈME, DE HYDRATERENDE KRACHT VAN EEN SERUM

  Beschrijving

  De pro-verjongende zijige crème voor de normale tot droge huid van Hydra Life is een romige crème die heerlijk op de huid smelt. De crèmige royale textuur hydrateert de huid intens en staat garant voor een duurzaam gevoel van comfort.

  Voordelen

  De huid is volledig gehydrateerd, fris en vol. Ze is glad en egaal en heeft een delicate rozige blos.

  Applictietip


  Hoofdingrediënt

  DRIE BLOEMENEXTRACTEN UIT DE TUINEN VAN DIOR GARDENS De unieke formule bevat een serum samengesteld uit drie bloemenextracten uit de tuinen van Dior. Zij vormen de sleutel tot de uitzonderlijke prestaties van Hydra Life. De extracten werken in synergie waardoor hun unieke eigenschappen nog versterkt worden: - Jisten uit Oezbekistan stimuleert rechtstreeks het Aquaporine 3 en dus de hydratatie – Malve uit Anjou stimuleert Aquaporine 9 en dus de vernieuwing van de epidermiscellen - Centella uit Madagaskar herstelt de veerkracht van de huid door de aanmaak van collageen in de dermis te stimuleren.

  Suggesties

  Hydra Life
  Hydra Life
  Sorbetoogcrème

  De textuur van de oogcrème is aangepast aan de oogcontouren en is fijner dan die van de gezichtscrème. Hij vormt een dekkend textuurlaagje op het huidoppervlak dat de huid onmiddellijk aangenaam soepel maakt. De Pro-verjongende sorbetoogcrème Hydra Life is even fris als een gel en even zacht als een crème. Hij vermindert zwellingen en verheldert zichtbaar donkere kringen zodat de ogen er uitgerust en stralend uitzien.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Hydra Life
  Proverjongende comfortcrème