Klik om te vergroten

Hydra Life BB Eye Creme

001 - Beige lumière
Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Vermoeidheidswerende Sublimerende Oogcontourverzorging - SPF 20 - PA ++

Beschrijving

De BB Oogcrème van Hydra Life is de 1e oogverzorging van Dior die donkere kringen en zwellingen verwijdert en de huid verheldert en beschermt met een zonbeschermingsfactor. De BB Oogcrème heeft een innovatief concept: hij revitaliseert de oogcontouren onmiddellijk en duurzaam en verheldert de ogen in een stap dankzij de exclusieve Eye Revival-technologie™ van Dior. De ogen stralen en zijn uitgerust en frisser. Vibrerende schoonheid is het resultaat.

Voordelen

De crème revitaliseert onmiddellijk en maakt de ogen wijder en helder.

Hoofdingrediënt

DRIE BLOEMENEXTRACTEN UIT DE TUINEN VAN DIOR GARDENS De unieke formule bevat een serum samengesteld uit drie bloemenextracten uit de tuinen van Dior. Zij vormen de sleutel tot de uitzonderlijke prestaties van Hydra Life. De extracten werken in synergie waardoor hun unieke eigenschappen nog versterkt worden: - Jisten uit Oezbekistan stimuleert rechtstreeks het Aquaporine 3 en dus de hydratatie – Malve uit Anjou stimuleert Aquaporine 9 en dus de vernieuwing van de epidermiscellen - Centella uit Madagaskar herstelt de veerkracht van de huid door de aanmaak van collageen in de dermis te stimuleren.

Applictietip

Breng voor de BB Gezichtscrème of de foundation aan.

Suggesties

Hydra Life BB Creme
Hydra Life BB Creme
Hydraterende sublimerende onmiddellijk verfraaiende Verzorging - SPF 30 - PA+++

Hydra Life BB Crème is geïnspireerd op Aziatische schoonheidsrituelen en werd ontwikkeld in samenwerking met de make-up artists van Dior. Het combineert de hydraterende en beschermende kracht van een huidverzorging met de teint- en huidperfectionerende eigenschappen van een foundation.

De tinten vergelijken

The shades of Hydra Life BB Eye Creme Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

001 - Beige lumière Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Hydra Life BB Eye Creme