De wereld van Dior Prestige

Omdat het delicate karakter van de huid een kwetsbare schat is, creëerde Dior Dior Prestige, een uitzonderlijke verzorging die specifiek ontwikkeld werd om te voldoen aan de vereisten van de delicate huid. 

Dior Prestige, exceptional age-defying skincare by Dior

To satisfy even the most demanding skin, Dior has created Dior Prestige skicnare. It is concentrated in one of the most effective revitalizing ingredients: Rose de Granville Nectar. This ingredient is so powerful and respectful of the skin, it is suitable for even that which is most delicate. 
A more complete action on all visible signs of aging is now possible. The skin reveals all its delicate beauty. 

De Granville-roos, EEN ZELDZAME VITALITEIT

De roos, de favoriete bloem van de couturier, is de onderzoekers van Dior blijven inspireren. In Granville, in de tuin waar Christian Dior zijn kindertijd doorbracht, ontdekten ze een bijzonder sterke rozenvariëteit die er op de flank van de klif in slaagt de strenge zilte wind te overleven. 
Een selectie over 7 generaties rozen was noodzakelijk om de wilde natuur ervan te beheersen en de krachten ervan te sublimeren. Zo ontstond de Granville-roos, uitgerust met een vitale energie die 2 keer groter is dan die van een klassieke roos*.
 
* In-vitrotest.

Een roos met een vitale kracht die twee keer groter is dan die van een klassieke roo

DE JARDIN DIOR, EEN BIOLOGISCHE CULTUUR IN VOLLE GROND

Dior kweekt de Granville-roos in een speciaal daarvoor bedoelde tuin, in het hart van de Franse streek die zich daartoe het beste leent. Dankzij de uitzonderlijke omstandigheden voor een biologische cultuur in volle grond kan de celvitaliteit van deze bloem ten volle tot uitdrukking komen. Ze profiteert van het vakmanschap van een van de grootste specialisten op het vlak van oude rozen en ze wordt met veel respect met de hand geplukt. Deze tuin is ook een plek waar voortdurend onderzoek gedaan wordt en waar het eindeloze potentieel van deze roos bestudeerd en ontcijferd wordt.

DE NECTAR VAN de Granville-roos, EEN UITZONDERLIJK VERJONGEND EFFECT EXCEPTIONAL REJUVENATING PERFORMANCE

De onderzoekers van Dior hebben exclusieve processen op punt gesteld om de krachten van de Granville-roos uit de bloem te halen en deze tegelijk zuiver en intact te houden.
Ze zijn overtuigd van het eindeloze cosmetische potentieel van de bloem en beschikken over een ongelofelijke collectie extracten die voortdurend geanalyseerd worden door de wetenschappers van Dior.
9 jaren van onderzoek waren nodig om de Nectar te selecteren, ecologisch te transformeren en te concentreren.

De nectar biedt de delicate huid een werking in 3 stappen:
hij kalmeert en bevordert het herstel van de micro-ontstekingen die aan de basis liggen van de huidveroudering.
hij revitaliseert de huid intens, zodat ze diepgaand heropgebouwd wordt.
hij beschermt de huid perfect, zodat ze zich volledig kan herbronnen.

Een micro-ontsteking is een ontstekingsreactie die er niet in slaagt de eindfase van het herstel te bereiken. In de huid beschadigt ze de dermis- en epidermisstructuren. De micro-ontstekingen worden vandaag erkend als een belangrijke oorzaak van de huidveroudering.

EEN ZELDZAME ALCHEMIE VAN KRACHT EN VERFIJNING

De Nectar van Granville-roos is extreem krachtig, maar ook ongelofelijk delicaat. De ervaren formuleontwikkelaars van Dior bewerken de nectar om de kracht te behouden en er een verfijnde zintuiglijkheid aan toe te voegen. De edelste grondstoffen worden gecombineerd in een zeldzaam evenwicht en geven het unieke gevoel dat de verzorgingen van Dior Prestige kenmerkt. Het is een virtuoos hoogstandje waarvan de rijke, sensuele en weelderige textuur de huid laaft met een mix van kracht en plezier.

HET KLASSIEKE RITUEEL VOOR EEN SUBLIEME METAMORFOSE VAN DE HUID

De delicate schoonheid is zichtbaar en voelbaar. De huid is gladder, soepeler en voller. De huidmaterie is extra fijn en laat het subtiele licht en het leven binnenin doorschemeren. 
 
Uitzonderlijk verjongend effect gemeten door een onafhankelijke dermatoloog*: 
De huid is gladder +24% 
De huid is steviger +32% 
De huidkorrel is regelmatiger +72% 
De huid is soepeler + 86% 
De huid is stralender +69% 
 
* Klinische metingen bij 30 vrouwen na gebruik van de crème.

HET SOEVEREINE RITUEEL VOOR DE DROGE TOT ZEER DROGE HUID

De Souveraine-roos, de favoriete bloem van de koninginnen, is in staat om de huid die kwetsbaar geworden was door een overdaad aan gezichtspoeder te herstellen. 
De dichte en volle blaadjes zitten boordevol krachtige en voedende stoffen. Dior brengt zijn versie van de Enfleurage. Dit is het enige artisanale procedé dat het mogelijk maakt de weelderige rijkdom uit deze roos te halen. Daarmee creëerde Dior de Huile Souveraine en de Crème Souveraine. 
De huid wordt diepgaand herstructureerd en wordt weer mooi rond en vol. Ze heeft een stralende teint.
 
Voor een fantastisch lipidenherstellend effect
Op één week tijd verdrievoudigt de hoeveelheid lipiden in de huid*. 
 
* Meting ex-vivo van de lipidering na 8 dagen, na het om de twee dagen aanbrengen van de Huile Souveraine.