Extra zuurstof voor de delicate huid

Beschrijving

Het intens zuurstofaanbrengende Grand Masque van Dior Prestige stimulateert de ademhaling van de huid*. De huid is fris en barst van vitaliteit en energie. De gelaatscontouren zijn steviger en de huid is opnieuw voller. De fijne, smeltende textuur is ongelooflijk zacht en omhult letterlijk de huid. Het bijkomende massageritueel staat bij het aanbrengen garant voor een extreem gevoel van genot.
* In-vitrotest op ingrediënten

Voordelen

De delicate huid heeft iedere week behoefte aan extra zuurstof. Het Grand Masque stimuleert de celademhaling in de epidermis en de dermis en voorziet de huid optimaal van zuurstof. Het stimuleert tevens de circulatie en het transport van zuurstof.


Dior tuin

DE GRANVILLEROOS UIT DE TUINEN VAN DIOR ORGANISCHE TEELT IN VOLLE GROND Dior kweekt de Granvilleroos in een specifieke tuin in de beste grond op Franse bodem. Dankzij de biologische kweek in volle grond in uitzonderlijke omstandigheden kan al zijn levensenergie tot uiting komen. De bloem wordt verzorgd door een van de grootste specialisten in de kweek van oude rozen en met de hand geplukt. De tuin wordt continu onderzocht door experts die het eindeloze potentieel van de roos trachten te ontcijferen.


Hoofdingrediënt

DE NECTAR VAN DE GRANVILLEROOS: UITZONDERLIJKE VERJONGENDE EIGENSCHAPPEN De onderzoekers van Dior ontwikkelden exclusieve processen om de krachtige eigenschappen van de Granvilleroos te extraheren zonder afbreuk te doen aan hun effect of potentieel. Overtuigd door het eindeloos cosmetische potentieel van de bloem stelden onze experts een ongelooflijke collectie extracten samen die ze continu analyseren. Negen jaar onderzoek waren nodig om het nectarconcentraat te selecteren, ecologisch te transformeren en te concentreren.


Applictietip

Een of twee keer per week gebruiken in plaats van de nachtcrème.

Ontdek de film

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Dior Prestige
Grand Masque

    Send by email

    UW BESTEMMELING

    Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明