Klik om te vergroten

Dior Prestige

Nectar Satin Revitalisant

Een concentraat van levenskracht

Beschrijving

Dankzij de hoge concentratie van nectar van de satineroos is de revitaliserende nectar van Dior Prestige in staat de huid grondig te revitaliseren. De huid is onmiddellijk even zacht, soepel en stralend als satijn. Tekenen van veroudering lijken te verdwijnen.

Voordelen

Na de eerste toepassing*:
- De huid is zacht: 100%
 - De huid is soepel: 97%
 - De huid is stralend: 94%
Na een maand*:
- De huid is zacht: 100%
 - De huid is soepel: 100%
 - De huid is stralend: 100%
*Zelfevaluatie, 28 vrouwen, gebruik tweemaal per dag van de gesatineerde Revitaliserende Nectar gedurende een maand.

Dior tuin

rose-granville

DE GRANVILLEROOS UIT DE TUINEN VAN DIOR ORGANISCHE TEELT IN VOLLE GROND Dior kweekt de Granvilleroos in een specifieke tuin in de beste grond op Franse bodem. Dankzij de biologische kweek in volle grond in uitzonderlijke omstandigheden kan al zijn levensenergie tot uiting komen. De bloem wordt verzorgd door een van de grootste specialisten in de kweek van oude rozen en met de hand geplukt. De tuin wordt continu onderzocht door experts die het eindeloze potentieel van de roos trachten te ontcijferen.

Hoofdingrediënt

DE NECTAR VAN DE GRANVILLEROOS: UITZONDERLIJKE VERJONGENDE EIGENSCHAPPEN De onderzoekers van Dior ontwikkelden exclusieve processen om de krachtige eigenschappen van de Granvilleroos te extraheren zonder afbreuk te doen aan hun effect of potentieel. Overtuigd door het eindeloos cosmetische potentieel van de bloem stelden onze experts een ongelooflijke collectie extracten samen die ze continu analyseren. Negen jaar onderzoek waren nodig om het nectarconcentraat te selecteren, ecologisch te transformeren en te concentreren.

Applictietip

Breng ‘s ochtends en ‘s avonds voor de Dior Prestige Crème op gezicht en hals aan.

Suggesties

Dior Prestige
Dior Prestige
Crème Satin Revitalisante

De intens voedende, revitaliserende, gesatineerde crème Dior Prestige vormt een dekkend textuurlaagje op het huidoppervlak dat de huid onmiddellijk aangenaam soepel maakt. Hij voedt de huid intens en zorgt voor een absoluut gevoel van comfort. De huid is opnieuw sterk, soepel en zacht. Alle tekenen van veroudering worden minder zichtbaar.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Prestige
Nectar Satin Revitalisant