Klik om te vergroten

  Dior Prestige

  Crème Satin Regard Revitalisante

  Sublieme metamorfose van de blik

  Beschrijving

  De revitaliserende gesatineerde oogcrème van Dior Prestige is een uitzonderlijk comfortabele en zijige crème. Hij geeft de oogcontouren extra energie en maakt ze glad en helder. Zwellingen en donkere kringen verminderen zichtbaar en de ogen zien er onmiddellijk jonger en wakker uit.

  Voordelen

  Iedere dag opnieuw worden de oogcontouren gladder en helderder. De huid is opnieuw elastisch en stralend.

  Dior tuin

  rose-granville

  DE GRANVILLEROOS UIT DE TUINEN VAN DIOR ORGANISCHE TEELT IN VOLLE GROND Dior kweekt de Granvilleroos in een specifieke tuin in de beste grond op Franse bodem. Dankzij de biologische kweek in volle grond in uitzonderlijke omstandigheden kan al zijn levensenergie tot uiting komen. De bloem wordt verzorgd door een van de grootste specialisten in de kweek van oude rozen en met de hand geplukt. De tuin wordt continu onderzocht door experts die het eindeloze potentieel van de roos trachten te ontcijferen.

  Hoofdingrediënt

  DE NECTAR VAN DE GRANVILLEROOS: UITZONDERLIJKE VERJONGENDE EIGENSCHAPPEN De onderzoekers van Dior ontwikkelden exclusieve processen om de krachtige eigenschappen van de Granvilleroos te extraheren zonder afbreuk te doen aan hun effect of potentieel. Overtuigd door het eindeloos cosmetische potentieel van de bloem stelden onze experts een ongelooflijke collectie extracten samen die ze continu analyseren. Negen jaar onderzoek waren nodig om het nectarconcentraat te selecteren, ecologisch te transformeren en te concentreren.

  Applictietip

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Dior Prestige
  Crème Satin Regard Revitalisante