MAAK KENNIS MET DE ZELFBRUINENDE VERZORGING DIOR BRONZE

Expert in zonnebescherming en zelfbruiners Dior Bronze laat u optimaal van de zon genieten en verwent uw huid zowel in de zomer als in de winter met een zonovergoten, schitterende bruine kleur.

SPECIFIEKE BESCHERMING EN EEN MOOIE BRUINE KLEUR

De kern van het beschermende en verfraaiende Dior Bronze-assortiment wordt gevormd door het Tan-Protectcomplex dat de huid beschermt tegen schadelijke zonnestralen en haar een duurzame, bruine kleur geeft.

DRIEVOUDIGE BESCHERMING TEGEN UVA-STRALEN, UVB-STRALEN EN VRIJE RADICALEN De breedspectrumfilters die het Centre d’Innovation Dior selecteerde zijn fotostabiel waardoor ze een efficiënte UVA- en UVB-barrière vormen tussen de huid en de zonnestralen. Antioxiderende microcapsules bestrijden vrije radicalen. Deze drievoudige werking beschermt de huid afdoend tegen lichtgeïnduceerde huidveroudering.

ONMIDDELLIJK EEN MOOIE EN DUURZAME BRUINE TINT De subtiel glanzende parelmoerdeeltjes geven de huid al bij het aanbrengen een mooie, verhelderende gloed die haar onmiddellijk mooier maakt. De formules van Dior Bronze stimuleren de natuurlijke aanmaak van melanine zodat de huid al snel een gelijkmatige en duurzame stralende bruine kleur ontwikkelt. *In-vitrotests op ingrediënten

HET WELDADIGE EFFECT VAN DE ZON OP HUID EN GEEST

Voor het eerst verschaffen de weelderige verzorgingen Dior Bronze al het plezier dat de zon veroorzaakt: een perfect natuurlijk ogende, heerlijke bruine kleur op de huid en een opgewekt, stralend humeur.
De kern van de formule, het Bronze-Perfectcomplex, reproduceert het weldadige effect van de zon dankzij een dubbel effect:                                                                
- het zalige effect van een natuurlijk ogende en gelijkmatige bruine kleur op de huid.                                                                                                                                            
De weelderige zonneproducten passen hun zelfbruinende vermogen aan de pH van de huid aan zodat een heldere, natuurlijke en gelijkmatige bruine kleur ontstaat. De huid wordt bedekt met een satijnen waasje dat de natuurlijke kleur verfraait. Hydraterende bestanddelen staan garant voor een duurzame, stralende bruine kleur.                                                                                                                  
- het genotzalige effect van een stralend humeur op de geest.                                            
Een plantaardig ingrediënt stimuleert in de huid de natuurlijke secretie van genotmoleculen, ß-endorfines, zodat onmiddellijk een gevoel van welbehagen ontstaat – alsof u net een zonnebad hebt genomen.

RIJKE ZELFBRUINENDE VERZORGINGEN

In 2012 worden de iconische zelfbruiners Dior Bronze voor gezicht en lichaam verrijkt met het nieuwe Bronze-Perfectcomplex. Dit complex geeft de huid een weelderige bruine kleur, even natuurlijk ogend en verkwikkend als na een echt zonnebad. ZELFBRUINENDE OLIE MET NATUURLIJK EFFECT – GEZICHT EN LICHAAM Deze heerlijke droge olie is een technologisch pareltje. Het is de eerste zelfbruinende olie van Dior met een onklopbaar gebruikscomfort en een absoluut niet-vettige finish. De zachte, heldere olie geeft een mooie, duurzame bruine kleur en een gesatineerde huid.

ZELFBRUINENDE CRÈME-GEL MET NATUURLIJK EFFECT – GEZICHT Deze rijke crème is een bron van welzijn en glijdt ongelooflijk soepel over de huid. Hij hydrateert de huid onmiddellijk perfect en geeft een stralende, bruine kleur. Er ontstaat geleidelijk aan een natuurlijk ogende en gelijkmatige bruine kleur. ZELFBRUINENDE CRÈME MET NATUURLIJK EFFECT – LICHAAM Deze subtiel gekleurde en exquise, glanzende crème smelt onmiddellijk na het aanbrengen delicaat op de huid. Hij hydrateert de huid onmiddellijk perfect en staat garant voor een stralend resultaat. Het lichaam krijgt een gouden, gelijkmatige bruine kleur.

EEN UNIEK ZINNENSTRELEND AVONTUUR VOLGENS DIOR

Dankzij Dior en zijn beschermende zonneproducten voor gezicht en lichaam krijgt de huid een mooie bruine kleur die de huid verfraait.

De romige en aangename texturen van Dior Bronze smelten heerlijk op de huid en geven bij het aanbrengen een zalig, zinnenstrelend gevoel.

De delicate geur, een unieke mix van Tiarébloemen uit Polynesië en Kau Pe-bloemen van de Markiezeneilanden, verandert het aanbrengen in een uniek, zinnenstrelend avontuur. Helemaal Dior.

Dior stelt voor: de bruine kleur die de huid mooier maakt                                      
Dior Bronze is een concentraat van genot en efficiëntie. De zalige texturen zijn het resultaat van de unieke expertise van het Centre d’Innovation Dior. Ze zijn heerlijk om aan te raken, licht en smeltend bij het aanbrengen en ze geven de huid een stralende tint. Bovendien voeden ze haar optimaal en geven ze een perfect egale bruine kleur.
De rijke zonneproducten hebben een verfijnde en zalige geur met groene accenten en zonnige toetsen die evolueren naar een delicaat bloemenakkoord. De huid is dan ook geparfumeerd met een oneindig elegante en avontuurlijke geur.