Klik om te vergroten

Dior Bronze

Verfraaiende beschermende zonnecrème – lichaam SPF 15

Een beschermde huid, een sublieme teint

In het nieuwe verzorgingsgamma DIOR BRONZE garandeert het exclusieve complex Tan-Protect een optimale bescherming terwijl het van bij de eerste toepassing ook een duurzame, natuurlijke en heldere bruine kleur geeft

Dankzij de doeltreffende fotostabiele breedspectrumfilters tegen UVA- en UVB-stralen, gecombineerd met antioxiderende microcapsules wordt de huid onmiddellijk en dag na dag beter beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon, vrije radicalen* en huidveroudering. De biologische werking die geactiveerd wordt door het Tan-Protect-complex, zorgt voor een homogene, intensere en duurzamere bruine kleur*.


De ultrafijne, niet-vette textuur van de Lait Protecteur Sublimant SPF15 Corps geeft de huid een gevoel van frisheid.

Onmiddellijk na het aanbrengen is de huid zacht en helder; de zintuigen worden geprikkeld door de zonnige en verfijnde bloemengeur van Dior. Het lichaam, gestreeld door de zonnestralen, bruint op een perfect egale manier.


* in-vitrotests

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Bronze
Verfraaiende beschermende zonnecrème – lichaam SPF 15