PrevNextKlik om te vergroten

   Dior Bronze

   Verfraaiende beschermende zonnecrème – lichaam SPF 15

   Een beschermde huid, een sublieme teint

   Beschrijving

   In het nieuwe verzorgingsgamma DIOR BRONZE garandeert het exclusieve complex Tan-Protect een optimale bescherming terwijl het van bij de eerste toepassing ook een duurzame, natuurlijke en heldere bruine kleur geeft.
   Dankzij de doeltreffende fotostabiele breedspectrumfilters tegen UVA- en UVB-stralen, gecombineerd met antioxiderende microcapsules wordt de huid onmiddellijk en dag na dag beter beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon, vrije radicalen* en huidveroudering. De biologische werking die geactiveerd wordt door het Tan-Protect-complex, zorgt voor een homogene, intensere en duurzamere bruine kleur*.
   De Crème Protectrice Sublimante SPF30 Corps biedt de huid een hoog niveau van bescherming en het plezier van eindeloos comfortabele texturen. De huid is onmiddellijk zijdezacht en wordt gesublimeerd door deze subtiel paarlemoeren verzorging die een goudbruine, heldere en duurzame kleur geeft.
   *in-vitrotests

   Voordelen

   Centraal in het nieuwe assortiment Dior Bronze staat het exclusieve Tan-Protect-complex dat de huid optimaal beschermt en een natuurlijke, duurzame stralende kleur geeft. Dankzij de zeer efficiënte fotostabiele filters, de breedspectrumfilters tegen UVA en UVB en de antioxiderende microcapsules wordt de huid onmiddellijk en duurzaam beschermd beschermd tegen schadelijke zonnestralen, vrije radicalen* en veroudering. Het biologische Tan-Protect-complex geeft een intensere en duurzamere egale bruine kleur*. </br>*in-vitrotests 

   Applictietip

   Breng royaal aan voor het zonnen en herhaal de toepassing regelmatig. Waterbestendig.

   Suggesties
   Dior Bronze
   Verfraaiende beschermende zonnecrème – gezicht SPF 30

   De kleurversterkende zonnecrème SPF30 voor het gezicht hydrateert de huid door en door en is verleidelijk verfijnd. De aangename en delicate geur nodigt uit om te dromen en bevat een subtiel evenwicht van bloementoetsen van Polynesische tiarébloemen en kaupebloemen van de Markiezeneilanden.

   Meer weten

   Recent bekeken

   Verwijderen

   Inschrijven voor een verwittiging

   Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

   Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen

   Dior Bronze
   Verfraaiende beschermende zonnecrème – lichaam SPF 15

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明