Klik om te vergroten

Capture XP

intensief rimpelcorrigerende crème

Rimpelcorrigerende expertverzorging

Beschrijving

De ultieme rimpelcorrigerende crème van Capture XP voor de droge huid is een compacte en genereuze balsem met rijke textuur. Hij corrigeert rimpels, vult de huid door en door en zorgt voor een beschermend gevoel van comfort.

Voordelen

Krachtig effect in 2 stappen Na 1 uur is de transformatie van de rimpels spectaculair en zichtbaar voor het blote oog* dankzij de intelligente textuur die de werking van het huidverzorgend Hyalu-Stem-complex** perfect aanvult. Na 1 maand kan het serum zijn verjongend effect volop ontwikkelen***. Bewezen effect op alle of rimpels****. Iedere dag opnieuw stimuleert het Hyalu-Stem™-complex de aanmaak van verjongende materie onder de rimpels**. * Mechanische tests **In-vitrotest ***Klinische tests ****Test door zelfscore en mechanische metingen van voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, plooien onder de ogen, frons, neus-kingroef en lachlijntjes; 25 proefpersonen, 2 maanden, beautyroutine.

Hoofdingrediënt

HYALU-STEM™-COMPLEX Het Hyalu-Stem™-complex verdubbelt de aanmaak van hyaluronzuur (1) en maakt continu jeugdige materie onder de rimpels aan. Samen met het galangaextract veroorzaakt het de directe stimulatie van de aanmaak van hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht en zijn indirecte stimulatie door de bescherming van de stamcellen (TP-Vityl™). (1) In-vitrotest

Applictietip

Breng royaal op gezicht en hals aan. Masseer met cirkelvormige bewegingen van het midden van het gezicht naar de slapen. Werk op het voorhoofd uit met een waaierbeweging.

Suggesties

Capture XP
Capture XP
intens rimpelcorrigerende oogcontourverzorging

De textuur van de oogcrème is aangepast aan de oogcontouren en is fijner dan die van de gezichtscrème. Hij vormt een dekkend textuurlaagje op het huidoppervlak dat de huid onmiddellijk aangenaam soepel maakt. De ultieme rimpelcorrigerende oogcrème Capture XP vormt een zacht en comfortabel verstevigend waasje dat zijn werking concentreert op de delicaatste zone van het gezicht.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Capture XP
intensief rimpelcorrigerende crème