Klik om te vergroten

Dior Homme Dermo System

Vermoeidheidswerend verstevigend oogserum

Vermoeidheidswerend verstevigend oogserum

Herstructurerende werking op de oogcontouren dankzij een opspannend effect: de weefsels worden sterker, de oogleden worden opgespannen en de buitenkant van het oog wordt gelift. Effect op wallen en kringen dankzij het Cafexyl™-complex: de pigmenten die betrokken zijn bij de vorming van kringen worden geneutraliseerd*. De wallen verminderen. De oogcontouren ontzwellen onmiddellijk, de kringen vervagen. Dag na dag wordt de blik gelift en de wallen verzacht. Textuur: een erg lichte serumgel-emulsie die onmiddellijk en zonder te glimmen smelt op de huid.Gebruiksadvies: een dosis gebruiken voor beide ogen. Het product voorzichtig aanbrengen op de volledige oogzone, met inbegrip van de kraaienpootjes. ’s Morgens en/of ’s avonds aanbrengen. * In-vitrotests

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Homme Dermo System
Vermoeidheidswerend verstevigend oogserum