Klik om te vergroten

Dior Homme Dermo System

Gladmakend revitaliserend serum

Zo blijft de mannenhuid jong

Unieke ingrediënten ontwikkeld door het Researchteam van Dior: het Retensium™-complex maakt het huidweefsel steviger en compacter. Het ß-Zink regelt de bovenmaatse talgproductie, beperkt het glimmen en maakt de poriën nauwer. De huid is onmiddellijk mat en mooi gewelfd. Iedere dag opnieuw wordt ze steviger en wordt de gezichtstructuur gemodelleerd. Tekenen van veroudering verdwijnen en de huid blijft sterk. Textuur Een compacte maar luchtige emulsie die licht is maar structuur heeft en als een gel op de huid wordt uitgewerkt. Gebruiksadvies De verzorging tussen voorhoofd en kin verdelen en met glijbewegingen van de binnen- naar de buitenkant van het gezicht uitwerken. 1 dosis voor het hele gezicht, 2 indien de huid zeer droog is of erg onaangenaam aanvoelt. 's Ochtends en/of 's avonds gebruiken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Homme Dermo System
Gladmakend revitaliserend serum