Klik om te vergroten

Dior Svelte

Eau Svelte

Geparfumeerde schoonheid

Dior combineert zijn knowhow in huidverzorging en zijn kennis van parfums in Eau Svelte, een geurige splash voor het lichaam. Dit verzorgende lichaamsparfum combineert harmonieus een gevoel van welzijn en een heerlijke geur in een beautyritueel dat garant staat voor een totaal nieuwe ervaring. Het revitaliserende verzorgende lichaamsparfum wordt royaal over het lichaam verstoven. De lichte en frisse textuur staat garant voor een onmiddellijke boost van energie en schoonheid. Door Eau Svelte enkele keren op het lichaam te verstuiven verandert de huid: ze wordt gesatineerd, veerkrachtig en stralend. Het verfraaiende effect is spectaculair. De zinnen worden gestreeld door de natuurlijke en verfijnde levendigheid van een unieke geur.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Svelte
Eau Svelte