Filosofie van de crèmes Capture Totale

Ontdek de 1e collectie globale anti-ageing crèmes die de kostbare celherstelcapaciteit van de verjongende stamcellen specifiek activeren, ongeacht het ogenblik en de manier van leven.

Ze hebben een antwoord op werkelijk alles

Om in te spelen op de specifieke behoeften van elke huid hebben de crèmes Capture Totale drie texturen op maat. 
 
MULTIPERFECTIONERENDE CRÈME
Deze crème met een extract van Longoza uit de Tuinen van Dior heeft een uitzonderlijk globaal anti-ageing effect. Hij maakt de huid compacter en zichtbaar gladder, steviger en stralender. 
 
INTENS VOEDENDE CRÈME
Deze crème met een extract van Longoza en Cold Cream van bloemen uit de Tuinen van Dior heeft een wonderbaarlijk globaal voedend en anti-ageing effect. De huid is hersteld en beschikt over voldoende voedingselementen. Ze is zichtbaar steviger en veerkrachtiger. 
 
INTENS HERSTELLENDE NACHTCRÈME
Deze nachtcrème met extract van Longoza en druivenpitten corrigeert alle tekenen van veroudering en vermoeidheid van de huid. Spanningslijntjes worden gladder, de huid is steviger en het gezicht uitgerust.

Zij luisteren naar u

Om heel precies te kunnen inspelen op de specifieke behoeften van de stamcellen ontwikkelden de wetenschappers van Dior 3 doelgerichte, natuurlijke extracten: het extract van Longoza, de Cold Creme van bloemen en het extract van druivenpitten.

Elk van deze ingrediënten werd nauwgezet geselecteerd om een pasklaar antwoord te geven in functie van het ogenblik en de omstandigheden. 

Ze gaan een stap verder

Het complex Longoza-CellularTM wordt exclusief gebruikt voor Capture Totale. Het richt zich tot de diepste en kostbaarste stamcellen van de huid die aan de basis liggen van de schoonheid en jeugd van de huid.

Ze geven de tijd meer tijd

De crèmes Capture Totale bieden een moment van verademing via het dagelijkse intieme en zinnenstrelende effect van de 3 uitzonderlijke texturen:

Een romige, gesatineerde en verhelderende textuur voor de Multiperfectionerende Crème,
een rijke, fluwelige en voedende textuur voor de Intens Voedende Crème,
een zachte en fluwelige verwentextuur voor de Nachtcrème…

Ze maken u mooier

Ze zijn vandaag actief om u morgen en op elk moment van uw leven mooier te maken.