In een paar druppels, de doeltreffendheid van een globaal anti-aging serum, subliem door het zintuiglijke plezier van een olie

Beschrijving

Het voedende olie-serum Capture Totale bevat een hoge concentratie ingrediënten en uitzonderlijk voedende kostbare plantenoliën. De rijke en zijige textuur corrigeert intensief alle zichtbare tekenen van veroudering die specifiek zijn voor de droge huid. De thermo-isolerende textuur vormt een beschermende matte film die delicaat en zijig aanvoelt en de huid onmiddellijk verzacht. Hij gaat ook het trekkerige gevoel tegen. De droge huid is onmiddellijk mooier: ze is glad en heeft een soepele textuur en een stralende teint.

Voordelen

Rimpels zijn onmiddellijk intens glad: -37%*
De huid is soepeler & stralend: 97%**
 De huid is zacht: 100%**
 Na 1 maand gebruik: de huid is intens gevoed: 94%**
De huid voelt opnieuw aangenaam aan: 97%**
 De huid is intens hersteld: 94%**
 *Klinische tests. N=15.
**Zelfevaluatie. N=31. Gebruik tweemaal per dag gedurende 28 dagen.


Applictietip
Hoofdingrediënt

LONGOZA, HET ANTI-AGEING JUWEEL UIT DE TUINEN VAN DIOR GARDENS       Longoza werd twintig jaar geleden door etnobotanici van Dior in Madagaskar ontdekt. De bloem werd het opmerkelijke natuurlijke actieve bestanddeel van de huidverzorgingen van Capture Totale. Tien jaar wetenschappelijk onderzoek door Dior leidde tot de ontdekking van het veelzijdige anti-ageing en uitzonderlijk herstellende effect op de huidcellen.


Dior tuin

DE TUIN VAN RANOMAFANA –MADAGASKAR In deze Tuin van Dior met zijn uitzonderlijke bodem geeft elke bloem een scharlakenrode vrucht met twintig kostbare zaden. De typische kleur wijst op de volledige rijpheid van de vrucht. Het hele oogstproces van de Longoza – van het plukken van de bloemen tot het verwijderen van de zaden – geeft blijk van kennis en respect voor de plaatselijke tradities.

De tuinen van Madagaskar

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Capture Totale
Voedend Olieserum

    Send by email

    UW BESTEMMELING

    Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明