Klik om te vergroten

  Capture Totale

  Multiperfectionerende Crème gezicht & hals

  De iconische globale anti-aging crème voor complete schoonheid

  Beschrijving

  Onder impuls van de diepste jeugdigheidscellen is de multiperfectionerende crème Capture Totale actief van het hart tot de oppervlakte van de huid: hij herstructureert, verheldert en maakt haar glad en vol. Alle zichtbare tekenen van veroudering worden grondig gecorrigeerd zodat de huid mooier is dan ooit. Deze gladde, crèmige en kalmerende crème bezorgt de huid bij elke toepassing duurzame zachtheid en een gevoel van comfort.

  Voordelen

  Onmiddellijk: Rimpels zijn zichtbaar verminderd: -33%1.
  Huid is significant compacter: +1.6°2.
  Na 4 weken zijn de gelaatscontouren scherper en harmonieuzer volgens 85% van de geteste vrouwen3.
  Na 8 weken: de huid is stralender: +16%4.
  Compactere huid volgens meer dan 2/3 van de geteste vrouwen3. Huid is steviger: +21%5.
  1 Mechanische test, n=15
  2 Mechanische test, gezichtmetingen van kinpositie, n=11, 1 toepassing per dag op gezicht en nek
   3 Zelfevaluatie, n=33, 2 toepassingen per dag
   4 Evaluatie door dermatoloog, n=28, 2 toepassingen per dag
  5 Mechanische test, meting van stevigheid, n=33, 2 toepassingen per dag

  Applictietip


  Dior tuin

  longoza

  DE TUIN VAN RANOMAFANA –MADAGASKAR In deze Tuin van Dior met zijn uitzonderlijke bodem geeft elke bloem een scharlakenrode vrucht met twintig kostbare zaden. De typische kleur wijst op de volledige rijpheid van de vrucht. Het hele oogstproces van de Longoza – van het plukken van de bloemen tot het verwijderen van de zaden – geeft blijk van kennis en respect voor de plaatselijke tradities.

  Hoofdingrediënt

  LONGOZA, HET ANTI-AGEING JUWEEL UIT DE TUINEN VAN DIOR GARDENS       Longoza werd twintig jaar geleden door etnobotanici van Dior in Madagaskar ontdekt. De bloem werd het opmerkelijke natuurlijke actieve bestanddeel van de huidverzorgingen van Capture Totale. Tien jaar wetenschappelijk onderzoek door Dior leidde tot de ontdekking van het veelzijdige anti-ageing en uitzonderlijk herstellende effect op de huidcellen.

  Refill

  Het Huis Dior denkt ecologisch en combineert beauty en duurzaamheid door voor sommige van zijn emblematische verzorgingen navullingen aan te bieden.

  Discover the refills

  Suggesties

  Capture Totale
  Capture Totale
  Multiperfectionerende Oogcontourverzorging

  De textuur van de oogcrème is aangepast aan de oogcontouren en is fijner dan die van de gezichtscrème. Hij vormt een dekkend textuurlaagje op het huidoppervlak dat de huid onmiddellijk aangenaam soepel maakt. De diep werkende multiperfectionerende oogcontourverzorging Capture Totale corrigeert intensief alle zichtbare tekenen van veroudering van de oogcontouren zoals kraaienpootjes, rimpels, verlies aan stevigheid en een minder stralende teint.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Capture Totale
  Multiperfectionerende Crème gezicht & hals